Mért nem lehet a steamet törölni?
Nagyon szeretném törölni a steam fiókomat.
Kezdek felnőni és már valahogy nem nagyon kötnek le a játékok régen nagyon sokat játszotam de most már..nem birnák ki 1-2 óránál tovább ott üljek.
A steamre már nem tartok igényt ki szeretném törölni de nem tudom hogy..irni kéne a supportnak? Jó lenne törölni mert a bank számla számokat nem szeretném benne hagyni...
Steam fiókot tudtommal nem, de bankkártya-adatokat, telefonszámot, stb.-ket, amiket összekapcsoltál a fiókoddal, természetesen tudsz törölni. De nem kell paranoiásnak sem lenni. Ennyi erővel ne használd soha sehol a bankkártyádat, mert visszaélnek vele.
..
Mi köze a felnövésnek a videojátékokhoz? :)
Aki azt állítja, hogy videojátékokkal játszani gyerekes dolog, még nem ült le egy komolyabb játék elé. Ez is egy szórakozási forma, ahogy felnőtteknek szóló rajzfilmek is léteznek. Nem attól "nősz fel", hogy lemondasz egy kedvenc hobbidról teljes mértékben.
Ha nem is kötnek le a játékok manapság, te egyszerűen kidobnád a kukába, amikre (sok) pénzt adtál ki? Lehet, hogy később meggondolod magad, vagy akár csak időnként jól fog esni arra az 1-2 órára is leülni szabadidőben, munka, család és háztartás mellett, játszani. Szórakozni. Nincs ebben semmi kivetnivaló. Túlzásba meg bármilyen hobbival lehet esni: ugyanúgy rossz, ha nonstop focit nézel/horgászol/stb., mintha 0-24-ben játszol.
Köszönöm a válaszokat,
De azért akarom kitörölni mert már nem kötnek le csomó játékkal játszottam már és meguntam... időm sincsen rá a vicsgák miatt.szoval minek legyen meg.
Kedves válaszolok!
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként nem lebeszélést akartam hanem normális választ..
Amugy meg megtaláltam hogy lehet törölni..
Ugyhogy köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!