A Sims 3 elindul a laptopomon, és a windows 7-en? Lent
Figyelt kérdés
Win 7-em van,
Ati HD 4330 vga (512 videómemória),
Dual core proci 2.1 ghz
DDR 2 4gb ram.
Ezen a laptopon menni fog?
2010. ápr. 26. 12:39
2/7 anonim válasza:
nemunjátok már azokat a kérdéseket hogy hol tudom letölteni meg ez efajta kérdéseket? a google a barátod
3/7 anonim válasza:
utolsó válaszolónak: ez az oldal nem azért van hogy megkérdezzünk valamit? pl. én sem találtam v.mit a google-ba és itt megkérdeztem és segítettek. szal nemtom mért kell leszólni bárkit is.
4/7 A kérdező kommentje:
Így van, köszi:)
Hát igen ennyire hasznos válaszokat is ad...
Pont azért irok ki egy kérdést, hogy ne elméletet irjanak, hanem olyan aki kipróbálta...
Megnézem pl a GTA4 ajánlott gépigényét: 512 MB NVIDIA 8600
Az én kártyám 8600 gt, és diavetítés az egész játék úgy szaggat...(és a többi kritériumnak is megfelelt)
Magyarul: Ne okoskodjon a harmadik, ha neki annyira barátja a google, akkor ne használja a gyakorikérdéseket!
2010. ápr. 26. 17:58
5/7 A kérdező kommentje:
Javítom: *Ne okoskodjon a második!
2010. ápr. 26. 17:59
6/7 anonim válasza:
gepigeny.hu GOOGLE a barátod amugy meg miért ne menne? -.-'
7/7 anonim válasza:
SzIA.a GéPED ELEG ERÖs ES A WIN 7 IS JO,uGY HOgy nyugodtan feltelepitheted Es jatszhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!