A GTA 5 csak úgy uninstallálta magát. Ez mégis hogyan történhetett meg?
Figyelt kérdés
Szóval fel akartam telepíteni a hozzá való patch-et. El is kezdtem, viszont közben eszembe jutott hogy ezt a verziót már feltettem egyszer. Nem akartam végigvárni míg telepíti megint, így megszakítottam a folyamatot. Ennek hatására kitörölte az egész játékot a mentéseimmel együtt. Mi a húgykő ez? (Reloaded verziós a játék.)2016. okt. 17. 23:22
3/6 A kérdező kommentje:
Nem veszem meg! Köszi a választ!
2016. okt. 18. 14:36
5/6 anonim válasza:
Az installerek ilyenek, ha telepítés közben megszakítod, akkor töröl mindent, ami addig felkerült. Az, hogy most patch esetén is ez történt, érdekes. Mondjuk hogy tört, az már más kérdés.
És szerintem is vedd meg, hidd el megéri azt a 14-15 ezret.
1. Állandóan frissítve van.
2. Az online egy külön misét megér.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ! Ment a zöld kéz! Amúgy azért nem akarom megvenni, mert nincs annyi időm játszani. Csak kipróbálom, ha semmi dolgom akkor unaloműzésként használnám. Azt mondják hogy tényleg nagyon jó játék lett.
2016. okt. 19. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!