Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legendsben, ha...

League of Legendsben, ha törlök valakit a barátlistámról, akkor ő látni fogja azt, hogy töröltem? Vagy valahogy kiírja neki?

Figyelt kérdés

2016. okt. 17. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha banolod, akkor eltűnsz a listájáról. Egyébként nem írja ki neki
2016. okt. 17. 20:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha simàn leveszed a baràtiról,akkor eltűnsz a listàjàról,és neki nem jelzi ezt sehol.Àm ha nyitva maradt csetablakotok,akkor még üzenetet tudsz fogadni tőle,vagy jàtékba behìvhat mint mondjuk közös baràtotok baràtja.De ha bannolod,semmilyen módon nem tud érintkezésbe lépni veled.Engem egyik sógorom vett le,mivel ő 30as volt és b1, elvàrta hogy azt a játékszintet hozzam amit ő ,5ös kis szintemmel,3napja regisztràltam.Nekem sem jelezte ki sehol,csak a hűlt helyét találtam a listàmon :D
2016. okt. 19. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!