Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Crysis nem indul el?

Crysis nem indul el?

Figyelt kérdés
Beszereztem Originen keresztül a Crysis első részét, de indítás után fekete képernyő és nem csinál semmit. Majd miután lerakom tálcára akkor látható a hiba üzenet, hogy "Crysis működése leállt." Mi lehet a gond? Gépem bőven tudja futtatni, mert rosszabb konfiggal a játékot annak megjelenésekor végigjátszottam, de most szeretnék vele újra játszani. Win 7 64 bites verzióm van.
2016. okt. 16. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:

directX kézi telepítése

Microsoft Visual C++ Redistribute-ok 2005-2012 kézi telepítése

Videokártya driver legfrissebb van fent?

Videokártya kimenetre van kötve a monitor vagy alaplapira?

2016. okt. 16. 12:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs alaplapi VGA-m. VGA driver fent van. Elvileg a 64bit a ludas és találtam is megoldás a problémára de csak Steames verziónál működik, nekem meg Origines van, szóval nem tudom mit csináljak. Crysis 2-őt is beszereztem,szintén az Originen keresztül, az simán fut eddig.
2016. okt. 16. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
alaplapban rég nincs vga, processzorokba rakják bele, de ezek szerint akkor a sima dedikált videokártyádat használja.
2016. okt. 16. 15:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként nézelődök EA fórumban és rengeteg embernek jött elő a probléma, de NINCS hivatalos megoldás rá, hihetetlen...
2016. okt. 16. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:
A Warhead fut
2016. okt. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!