Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játszik még valaki a Fable...

Játszik még valaki a Fable the lost chapters-el?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem , mert én is nagyon régóta játszok vele és nekem már úgy tünik nem játszik vele senki. A fórumokon nincsen senki, a vele kabcsolatos oldalakat nem látogatják... Ha esetleg tudtok valamien jó óldalt az is leírhatjátok. Nagyon megköszönném: DeRiL
2010. ápr. 25. 15:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kahh és a karimnak 999999 általános képesség pontja van és (kb) 2500000 erö tapasztalati pont. gondolom 9999999 a max. Nektek? (tudom h egy kocka vagyok de hát ez van :D )
2010. máj. 1. 20:57
 12/20 anonim ***** válasza:

TEPSI???:O:O És az fegyvernek jó vagy minek?xD

A babákat nemtudtam összegyűjteni, a pénzemen meg boltot meg házakat vettem...kinyirtam a ház tulaját este azt megtudtam venni a házát xD Ugye az ÜZLET ;)

2010. máj. 2. 11:46
 13/20 A kérdező kommentje:
ohh igen 1 tepsi. 100 at sebez de asszem 5 kieget rakhatsz hozzá. xD Elég vicces.
2010. máj. 2. 13:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
o.O hogy tudtál ilyen karit csinálni o.O majdnem mindened max lol. Én 2x végigtoltam, és aszittem magamról, h én vok a legnagyobb Fable fan xDD lol am sztem 1 baj van vele: Ha legyőzted a sárkányt akk muszáj újrakezdened, és nem játszhatod tovább ezt a karit. Jó lenne csak úgy pusztitgatni a falukat xD am a Witchwoodban lévő falut én is megvettem az EGÉSZET xD kinyirtam a lakosság 100%át xD és az ősszes házat megvettem, szal most az egész falu az enyém
2010. aug. 7. 01:07
 15/20 A kérdező kommentje:
Huhh akk látom más fanok is vannak. Az viszont messze nem igaz, hogy ha megölöd a sárkányt akk vége. Miután vagy felvetted a maszkot vagy eldobtad, minden esetben nézd végig az eléggé hosszú intrót. Ez után tovább játszhatod a történetet. Amm a hézakat én is megvettem de mi után felvettem a maszkot, a házakat eladtam, majd újra megvettem, de NEM adtam bérbe... Ergo nincs aki lakna benne, ergo néhány falút TELJESEN ki lehet üríteni vele (és úgymond megcsinálhatod egész abilont ilyen szellemfaluvá bruhahahahha...ehm... :D)
2010. aug. 25. 12:55
 16/20 A kérdező kommentje:
Jahh + azóta a sexység is 100% os.. csak egy másik szakál kellett hozzá. :D
2010. aug. 25. 12:57
 17/20 anonim válasza:

Uhh..te elég kocka vagy xDD

Amúgy meg kb 2 napja fejeztem be a 100% jó karimmal

a jó kariknál nagyobb a kihívás meg minden :D

Most viszont megjött a kedvem a rosszhoz

Az a tepsi meg egy legend fegyver.. :D

nézd meg youtube-on :D

2011. febr. 1. 15:21
 18/20 anonim ***** válasza:
megközelítőleg 5 ször vittem végig, összes ezüst kulcs, összes legendary fegyver( ugye az eonók kardja vagy avo könnye, mert mind2 nehezen :D) és meg volt szinte az összes páncél, beleértve archón battle armorját. mondjuk én magyarul totlam végig, de jó tudni hogy a végén a credits megnézése után tudok tovább játszani, megjötta kedvem hozzá hogy kijátszam megint, de sajnos 1 baj van vele, nem lehet controllerrel játszani :(
2011. febr. 23. 17:35
 19/20 bikagechi válasza:
am meg tudnád mondani, hogy mi történik,ha felveszed jack maszkját? pont a sárkány megölése előtt vagyok és nem tudom hogy majd felvegyem-e a maszkot vagy nem:S
2011. nov. 27. 20:07
 20/20 anonim válasza:
Jópárszor kipörgettem már. Megvolt minden, kipróbáltam többféle módban is. Izgalmas játék.
2012. szept. 28. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!