Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lámer kérdés, de hogyan tudok...

Lámer kérdés, de hogyan tudok online menni a GTA V-ben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megvettem a játékot, feltettem, aktiváltam meg minden, és amikor elindítom a GTAVLauncher-t, akkor belépek a Social Club-ba, majd betölti a főmenüt, de ott csak annyi lehetőségem van, hogy Quit, Settings, Story Mode. Illetve hogy nyomjam meg a Home gombot, ha látni akarok online statisztikákat egyebeket. De hogyan megyek online? Mert néztem videókat, és kéne lenni ilyen opciónak a főmenüben, de nekem nincs. Valamit nem jól csináltam, vagy bug?

2016. okt. 9. 22:30
 1/1 A kérdező kommentje:

Probléma megoldva. Nem tudtam, hogy a prológust meg kell csinálni ahhoz, hogy online játsszak. :) Az más kérdés, hogy utána meg lefagyott a játék, amikor online akartam menni. Kiderült, hogy nem frissítette teljesen a játékot a múltkor, még 3GB-ot letöltött. Majd csíkos volt a karakter textúrája (VGA drivert kellett frissíteni).

Nehéz szülés volt, de csak összejött. :)

2016. okt. 10. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!