Sims 3 vagy sims 4?
Figyelt kérdés
2 kérdésem is lenne az egyik az hogy melyik a jobb a másik pedig az lenne hogy sims3/sims4-et meglehet venni videójátébltba? Ja és persze milyen háttértárban lehet kapni, mert nekem a CD lenne a jó!2016. okt. 9. 15:36
1/7 A kérdező kommentje:
Videójátékbolt*
2016. okt. 9. 15:40
2/7 anonim válasza:
Szerintem a Sims 3 sokkal jobb volt mint a 4 és igen, lehet kapni boltban.
3/7 Nono8 válasza:
Szerintem eggyertelmuen a sims4!!Nagyon elethu es sok kiegeszito is van hozza!!Lehet boltban kapni
4/7 anonim válasza:
Szerintem a Sims 4 jobban megéri én is azt vettem. Sok hozzá a DLC illetve maga a játékélmény is jobb! Szerintem inkább a Sims 4-et vedd meg! :)
5/7 anonim válasza:
Sims 4-ben sokkal több a lehetőség, több dolgot tudsz csinálni.Jobban megéri szerintem.Meg jobb grafika, élethűbb emberek, mondjuk több a gépigénye, mint a 3-nak, de ha bírja a géped, akkor nagyon jó:)
6/7 A kérdező kommentje:
Laptopom van azon hogy működne?
2016. okt. 29. 16:27
7/7 anonim válasza:
Hát nekem a Sims 3 jobban bejött. Lehet, hogy jobb meg szebb a kép a 4-ben de nekem teljesen más volt kezelni és már nem a simsre hasonlított. Mostanában gondolkozom rajta, hogy adok neki mégegy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!