Ha letöltöm egy játék próbaverzióját azt ugyan úgy büntetik?
A próbaverzió lényege hogy szabadon telepíthesd és ha tetszik akkor megvedd. Ha nem tetszik akkor úgysem tudsz vele játszani, mert a próbaverzió korlátozott.
Ha a büntetés torrentezés miatt történt, akkor sem a letöltést büntették hanem a terjesztést amiben részt vettél.
Nem, a próba verzió az próba verzió, azon nincs mit büntetni. Az a fejlesztők által kiadott hivatalos demo, az nem a teljes játék.
Ha csak nem a letorrentezett teljes játékot hívod próba verziónak, mert az meg nem az. :) Nem kell félni, de ha Németországban ennyire komolyan veszik ezt a dolgot, akkor jobb nem játszani a tűzzel.
Nem tudom eldönteni, mert ez egy olyan oldalnak tűnik, ahol minden van ömlesztve, a GTA Vice Citytől kezdve a Mozilla Firefoxig bezárólag minden. Lehet hogy próba verzió, de lehet, hogy nem. De most nem kell attól tartanod, hogy rád rúgja az ajtót a német titkos szolgálat, csak mert letöltöttél egy játékot.
De ha nagyon érdekel a játék, akkor inkább próbáld megvenni ebayről, amazonról.
Az ilyen kétes eredetű oldalakat meg hagyjad, mert tényleg nem tudni mit töltesz le.
Hát az oldal gyanús a kinézete alapján, nem eladói hanem letöltő oldal, ami nem biztos hogy legális.
Egyébként én rákattintottam és átdobott az ubisoft oldalára akik a játék készítői, tehát ez alapján nem lenne probléma, viszont a játék már 8 éves és az ubisoft oldalán már meg sem lehet találni.
A neten érdemes körülnézni olcsóbb ár miatt, a gamersgate-n csak 6.47 euro és ez tuti legális, épp úgy online vásárlói oldal mint a gog vagy a steam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!