A konzolok miért ilyen népszerűek, ha utána sírnak, hogy "jajj 5 játékom van nincs pénzem másra" alapon vannak?
Mert felébe, harmadába kerül, mint egy normális asztali PC. Amíg megveszed a VGA-t mondjuk 100-ért, addig abból megveszed a komplett konzolt, amit nem kell fejleszteni. Lehet, hogy a játékok PC-n jobban néznek ki, de aki nem mikroszkóppal keresi a különbséget, azt nem fogja érdekelni ez a kérdés.
Tehát beruházni rá sokkal olcsóbb, mint egy asztali gépre. Az hogy utána ki hogyan tudja a játékait szponzorálni, az más kérdés. 360, PS3 esetében könnyebb volt, mert ugye mind a két géphez vannak tört játékok szép számmal. De a One és PS4 esetében ez nem megoldható.
De amúgy nem értem, ha már van 5 játékuk, akkor elköltöttek minimum 50.000 Ft-ot játékra, de inkább többet. Miért ne lenne pénzük rá ezek után? Kicsit azért konkretizáld a kérdésed, mert nem teljesen tiszta a kérdésed. :)
Hát ennyi.Aki nem akar vagy nem ért hozzá olyan szinten,hogy egy PC-t fejlesztgessen a játékhoz az vesz konzolt.Mint pl. én is.
Nálam nem a pénz számitott hanem az hogy a konzol nekem egyszerűbb megoldás.Telne új játékra is,de elvagyok a COD multijával mert nekem nincs törve a konzolom:)
Ajánlgatták nekem hogy hát hül@ye vagy 15000 egy játék,meg kell csippelni!!!
Aztán persze csak magukban meg osztott képernyővel tudnak játszani amire rá lehet unni merthát hát a multi bizony szórakoztatóbb.Ezért sírnak igazából.
Xbox live gold 60€ egy évre.A játékok 30€-tól vannak.
Drága?Az hát.De ez van,ennyibe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!