Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mafia lll xbox360-ra?

Mafia lll xbox360-ra?

Figyelt kérdés
Néztem van-e de sehol se írták,hogy lenne 360-ra,csak ps4,pc,meg xbox one-ra lehet venni.Xbox360-ra lehet,vagy ha nem akkor mikortól? Tudom,kicsit hülye kérdés :D
2016. okt. 8. 02:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem értesz hozzá, és próbálod megmagyarázni a semmit, pláne 15 évesen kereset nélkül. Kérlek ne tedd. A telefont is inkább a szüleid cserélték neked 10 évesen, nem te.

Amikor kijött a 360, az is volt vagy 80-130 ezer Ft (attól függően melyik kiadást vetted), mint most a One. Most akkor akik megvették az Xboxot 2001-ben, szintén hőböröghettek volna 2005-ben, hogy lehúzás az egész 360.

2016. okt. 8. 13:09
 12/30 A kérdező kommentje:
Nekem csak 2 éve van meg a 360.Amikor kaptam (mivel saját fizum nincs) akkor már volt one.És tényleg csak lehúzás,pont mint az iphone 7,meg a többi.Én akkor veszek valami újat,ha a régebbi elromlott.Én megbecsülöm amim van,nem elégetlenkedek!
2016. okt. 8. 13:15
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Az a baj hogy folyamatosan magyarázod a hülyeséget, és egyik szavaddal ütöd ki a másikat.

"Lehúzás az egész szar.Semmivel sem jobb az one"

"Tudom,hogy valamivel jobb a képminősége"

"Én akkor veszek valami újat,ha a régebbi elromlott.Én megbecsülöm amim van,nem elégetlenkedek!"

"Vége az életemnek."

Ez a kérdés sem szól semmi másról csak arról hogy elégedetlenkedsz.

Az igazság az hogy te nagyon is szeretnél Xbox One-t meg Iphone 7-et, csak mivel a családod nem engedheti meg hogy ezt megvegyék neked, azzal nyugtatod magad hogy ez mind pénzkidobás és hülyeség....

Ha nem így lenne, akkor ezt a kérdést sem írtad volna ki.

2016. okt. 8. 13:21
 14/30 A kérdező kommentje:
Anyám apám ketten együtt 400000 ft körül keresnek (változó) nem vagyunk mi szegények,csak ragaszkodom a dolgaimhoz.Sajnálom kidobni őket.És úgy értettem ezt a dolgot,hogy nem ér annyit hogy valamivel szebb legyen a kép.Èppen ezért nem tartom jobbnak.Nem vágyom drága dolgokra,bármennyire is hihetetlen.
2016. okt. 8. 13:26
 15/30 anonim ***** válasza:
Akkor fogadd el hogy Xbox 360-on nem fogsz Maffia III-al játszani, és akkor le is zárhatjuk ezt a vitát.
2016. okt. 8. 13:27
 16/30 A kérdező kommentje:
Te kezdted :D
2016. okt. 8. 13:29
 17/30 anonim ***** válasza:
Igen, én tettem fel egy teljesen felesleges kérdést és kezdtem el hisztizni rajta.
2016. okt. 8. 13:31
 18/30 A kérdező kommentje:
Csak leírtam a véleményemet :D
2016. okt. 8. 13:33
 19/30 anonim ***** válasza:
Örülünk, hogy ilyen értékrendszered van, csak azzal még nem tudod megmagyarázni azt, hogy egy újonnan megjelenő dolog az lehúzás és semmiben sem jobb az elődjénél, pláne úgy, hogy te csak a TV-n megjelenő kép alapján döntöd el. Miközben azt sem tudod, hogy mi van az X360-ban meg a One-ban, mint hardware.
2016. okt. 8. 13:41
 20/30 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudom.De akkor sem vetetném meg a szüleimmel,rosszul érezném magam miatta,főleg hogy nincs one-ra szükségem.Csak a játékok miatt lenne jó.Na hagyjuk :D
2016. okt. 8. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!