Mafia lll xbox360-ra?
Az a baj, hogy nem értesz hozzá, és próbálod megmagyarázni a semmit, pláne 15 évesen kereset nélkül. Kérlek ne tedd. A telefont is inkább a szüleid cserélték neked 10 évesen, nem te.
Amikor kijött a 360, az is volt vagy 80-130 ezer Ft (attól függően melyik kiadást vetted), mint most a One. Most akkor akik megvették az Xboxot 2001-ben, szintén hőböröghettek volna 2005-ben, hogy lehúzás az egész 360.
Kedves kérdező!
Az a baj hogy folyamatosan magyarázod a hülyeséget, és egyik szavaddal ütöd ki a másikat.
"Lehúzás az egész szar.Semmivel sem jobb az one"
"Tudom,hogy valamivel jobb a képminősége"
"Én akkor veszek valami újat,ha a régebbi elromlott.Én megbecsülöm amim van,nem elégetlenkedek!"
"Vége az életemnek."
Ez a kérdés sem szól semmi másról csak arról hogy elégedetlenkedsz.
Az igazság az hogy te nagyon is szeretnél Xbox One-t meg Iphone 7-et, csak mivel a családod nem engedheti meg hogy ezt megvegyék neked, azzal nyugtatod magad hogy ez mind pénzkidobás és hülyeség....
Ha nem így lenne, akkor ezt a kérdést sem írtad volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!