Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki bizik a Mafia 3-ban?

Ki bizik a Mafia 3-ban?

Figyelt kérdés
Ki az aki bizik benne hogy jó lesz? És miért?

2016. okt. 3. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Az eddigieket elnézve egy nagy átverés lesz az egész.

Aztán sírnak a warez miatt.

2016. okt. 3. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Én. Ma rendeltem elő a Deluxe Edition-t Steam-en. :) Engem kilóra megvettek a korszakválasztással, a 60-aa, 70-es évek nagyon elhanyagoltak a videójátékok világában. Az eddigi videók alapján pedig nagyon eltalálták az időszakra jellemző hangulatot is. A főhős is szimpi lett, nagyon örülök Vito visszatérésének is. Ha a sztori rendben lesz akkor nincs gond. :) Nagy csalódás biztos nem ér mivel imádom az open world játékokat és a gengszteres/maffiás témát.
2016. okt. 3. 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
#1 Miért lenne átverés? Rengeteg trailer és gameplay van a játékról, amik alapján mindenki eldöntheti, hogy tetszik e neki a program vagy sem.
2016. okt. 3. 21:50
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Majd rájössz :D

A kettő esetében is ez volt, aztán egy szétdarabolt, rakás fos lett az egész.

Átvezető animáció nélkül vetted fel a küldetést? Na ne már :D

2016. okt. 3. 21:57
 5/11 anonim ***** válasza:
#4 Csak a 2 játék fejlesztési körülményei erősen eltérőek. :) Amúgy meg az tény, hogy feldarabolták a 2. részt és a beígért tartalmak nagyrészt kukába kerültek. Viszont én ennek ellenére is szerettem a 2. részt. Csalódás volt az elvárásokhoz képest, de mégse bántam meg, hogy megvettem, mert nagyon élveztem azt a 34 órát amit beleraktam. Ezen pedig már most látszik, hogy tartalmasabb lesz mint az előző epizód. A fejlesztők pedig nem árulnak zsákbamacskát, annyi videót tettek már közzé.
2016. okt. 4. 07:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Na most fent van q Gamestaron, hogy sajtópéldányokwt nem adnak ki.

Vajon miért?? :D

2016. okt. 4. 08:22
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 Biztos megvan az oka, de már rég volt lehetősége kipróbálni a sajtónak is a játékot, sőt még kis YT csatornáknak is. Akik pedig játszottak vele elég jó véleménnyel vannak a programról. Én nem félek. :) Tudom, hogy jó helyre ment az a 70€. Nagy baj már nem lehet. Persze vannak akik mindent fikáznak ami nem nyújt kiemelkedő teljesítményt és nem kap 10/10-es értékeléseket...
2016. okt. 4. 09:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez még hányszor lesz kérdés az oldalon?

Ne rendeld elő, várd meg, amíg megjönnek a kritikák a megjelenés után, vagy az első tényleges gameplay videók, és dönts utána.

2016. okt. 4. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:

7.

Tudom-tudom, mi mindent fikázunk. Az, hogy a fele nincs meg a játékban, mint ami be lett ígérve, nem baj.

A lényeg, hogy a sok hülye előrendeli, aztán jól van az.

2016. okt. 4. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Az a Mafia II esete volt. Hidd el én is kiakadtam a 2. rész végén. Ott lehetett igazán érezni, hogy elvágták a sztorit. Na meg a város is pici volt sok lezárt területtel. Rengeteg mindent kivágtak a játékból, ami miatt csalódás volt, de mégsem bántam meg igazán, a hangulat nagyon ott volt és a küldetések is változatosak voltak. Tehát nem lett rossz, de meg se közelítette azt ami lehetett volna az ígéretek alapján. A 3. rész esetében ez nem áll fent, hiszen tudjuk, hogy mi lesz benne a játékban, amit ígértek már biztos nem vágjàk ki.
2016. okt. 4. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!