Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mitől lenne jobb a GTA játék?

Mitől lenne jobb a GTA játék?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, gtazok, de nem ismerem igy csak megyek az autoval, kinyirok mindenkit meg ilyenek de mitől lenne izgalmasabb?

2016. okt. 1. 14:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem írta volna, hogy lány, akkor is elég hamar egyértelmű lett volna ebből az értelmi szintből.
2016. okt. 1. 19:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Az értelmi szintemet nem ez határozza meg..
2016. okt. 2. 12:59
 13/15 Nemohalacska ***** válasza:
59%
Nem beszólás volt csak puszta logika. Bocsi ha annak látszott.
2016. okt. 2. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Annak, hogy lány vagy, semmi köze a kérdéshez. Sose értettem, hogy figyelemfelkeltésen kívül mi másért írják oda (a lányok) a nemüket. Az ilyen megjegyzések miatt nézik le egyesek a lány játékosokat. És az ilyen válaszok miatt gondolják éretlen gyerekeknek a "gamereket". (Azért, kedves #11, ez már erős túlzás.)

Egyébként, ha alapból nem vagy egy játékos, sőt ez az első videojátékod, és nem vagy ráállva ezekre a dolgokra, elsőre lehet, hogy ennyinek tűnhet a játék. Amikor én GTA-ra tettem a kezem, én is ezt gondoltam 12-13 évesen. Aztán rájöttem, hogy küldetések ide vagy oda, a GTA nem az én világom; legfeljebb néha hülyülni és unaloműzésként ugrok be.

De!, egy játékot, főleg egy olyan sandbox-félét, mint a GTA, úgy játszol, ahogy neked jól esik. Ha te azt szereted, hogy cikázol a városban és legyilkolsz mindenkit, elugrasz pár sztriptízbárba, és hülyéskedsz, hát egészségedre. Miért más mondja meg, hogy hogy szeress játszani? Ráadásul pont a GTA-ban...

--

Szerintem érdemes volna RPG-kkel próbálkoznod, ha ilyen apróságokat is szívesen csinálnál, mint amiket az első hozzászólásodban említettél.

2016. okt. 3. 00:57
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, én nem tudtam, hogy vannak küldetések, mostmár tudom, csinálom is őket ahogy tudom.

Sosem szoktam játszani, de ez valahogy megtetszett, egyébként 23 éves vagyok :D De kit érdekel a kor:) Mostmár úgy játszom ahogy az megvan írva:)

2016. okt. 3. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!