Mitől lenne jobb a GTA játék?
Annak, hogy lány vagy, semmi köze a kérdéshez. Sose értettem, hogy figyelemfelkeltésen kívül mi másért írják oda (a lányok) a nemüket. Az ilyen megjegyzések miatt nézik le egyesek a lány játékosokat. És az ilyen válaszok miatt gondolják éretlen gyerekeknek a "gamereket". (Azért, kedves #11, ez már erős túlzás.)
Egyébként, ha alapból nem vagy egy játékos, sőt ez az első videojátékod, és nem vagy ráállva ezekre a dolgokra, elsőre lehet, hogy ennyinek tűnhet a játék. Amikor én GTA-ra tettem a kezem, én is ezt gondoltam 12-13 évesen. Aztán rájöttem, hogy küldetések ide vagy oda, a GTA nem az én világom; legfeljebb néha hülyülni és unaloműzésként ugrok be.
De!, egy játékot, főleg egy olyan sandbox-félét, mint a GTA, úgy játszol, ahogy neked jól esik. Ha te azt szereted, hogy cikázol a városban és legyilkolsz mindenkit, elugrasz pár sztriptízbárba, és hülyéskedsz, hát egészségedre. Miért más mondja meg, hogy hogy szeress játszani? Ráadásul pont a GTA-ban...
--
Szerintem érdemes volna RPG-kkel próbálkoznod, ha ilyen apróságokat is szívesen csinálnál, mint amiket az első hozzászólásodban említettél.
Köszönöm a válaszod, én nem tudtam, hogy vannak küldetések, mostmár tudom, csinálom is őket ahogy tudom.
Sosem szoktam játszani, de ez valahogy megtetszett, egyébként 23 éves vagyok :D De kit érdekel a kor:) Mostmár úgy játszom ahogy az megvan írva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!