Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tud segíteni a Sims...

Valaki tud segíteni a Sims 4-el kapcsolatban? S

Figyelt kérdés
Láttam sok youtube videóban ahogyan rendezik be a házat és például a laptopot vagy hasonló apró tárgyakat ráraknak az ágyra vagy éppen az íróasztalon akárhova tudja tenni az adott tárgyakat. Azt tudom hogy az Alt billentyűvel tudom magamtól mozgatni őket de pl. az asztalon nem és már én is próbáltam de sosem sikerült. Valaki esetleg tudja hogyan kell ezt megcsinálni? Ebben a vidiben is ott a kabátot ahogy felemeli úgy gondolom: https://www.youtube.com/watch?v=xCggWSJjdak
2016. okt. 1. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt hiszem be kell írni a bb.moveobjects kódot, majd megfogod az adott tárgyat, nyomva tartod a bal oldali ctrl-t és nyomkodod a 9-es gombot, de ne a num 9-et, 9-essel emeli fel a 0-ával meg le. Ha nem müködne, akkor a beállításokba kapcsold be a sims 3-as kamera irányítást.
2016. okt. 1. 13:52
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséged:)
2016. okt. 1. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!