Hay dayben hogyan lehet pénzt szerezni?
Figyelt kérdés
Főleg azoktól kérdezem akik már a sokadik szinten vannak. Én most 40-es vagyok 150 000 pénzzel (ettől több még nem volt). Minden gép olyan drága meg sok idő mire megcsinálja. Példaul azt hiszem 60 000-ért vettem olyan lekvárcsinálót de 6-8 óra mire 1 darabot megcsinál és úgy jobb eladni ha egyszerre többet adok el. Van egy másik "ékszercsinálót" még nem vettem 68 000-ért mert szerintem az is sok idő mire megcsinálja. Általában sok epret termelek mert az drága, viszont az is sok idő. A búzából meg nagyon sokat kell termelni és szerintem lassú a pénzbefolyás.
Barnos, silos fejlesztőket meg területest nem szoktam eladni mert arra nekem is szükségem van.
Ti miből csináltok pénzt?
2016. szept. 30. 14:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!