Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Adna nekem valaki Wolfenstein...

Adna nekem valaki Wolfenstein The New Order mentést?

Figyelt kérdés

Van egy átvezetővideó, ahol mindig lefagy a játék. Még az elején azután, miután átkúszott a kutya lábai között, és átúszott a tengeren a fegyverért, amivel a többi kutyát irtotta. Ott van egy jelenet, amikor az öreg csávókám mondja, hogy el kéne futni a repülőgép törzsig, és odaad egy fejhallgatót a főhősnek. Ott konzekvensen lefagy. Nem tudna valaki adni egy mentést közvetlen az átvezetővideó utánra?

De ha valaki a fagyásra talál problémát, az is jó nekem.

2016. szept. 28. 11:15
 1/9 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem...
2016. szept. 28. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:

xd lel azért mert 3 óra után nem kaptál választ nem kell kiakadni xd

Mellesleg meg: google a barátod....

[link]

2016. szept. 28. 17:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem akadtam ki, de gondoltam, hogy senki nem fogja belinkelni a mentést. Mellesleg én kerestem hasonló problémát, a problémát meg is találtam, a megoldást nem.
2016. szept. 28. 17:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja és természetesen nem akarok ilyen mentéseket, mert nekem éppen attól a jelenettől kell, olyan meg nincs fent a neten. Ez azért elég egyértelmű a teljesen végigvitt számomra nem megoldás, hiszen úgyis elölről játszom majd, és tökéletesen ugyanaz a hiba fog bekövetkezni ugyanazon a helyen. Erre nem gondoltál még?
2016. szept. 28. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor kedves google megint a barátod:

[link]

Több 100 ilyen videó van, rohadt sok nyelven, nem fogom neked kikeresni a megfelelőt...

2016. szept. 28. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha letöltötted, elképzelhető, hogy ha tényleg játszani szeretnél a játékkal, akkor esetleg el kéne gondolkozni azon, hogy rászánod-e a hobbidra azt a párezer forintot :O
2016. szept. 28. 20:19
 7/9 A kérdező kommentje:

"Mellesleg én kerestem hasonló problémát, a problémát meg is találtam, a megoldást nem."

Erre azért felhívnám a figyelmedet. Gondolod, hogy nem néztem végig a crash fix videókat? Nem nyújtanak megoldást. Az okoskodás helyett inkább csinálhattál volna valami hasznosat is.

2016. szept. 28. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Mire te ezt leírtad, anyád kezeinek köszönhetően, én már egy elég hasznos dolgon vagyok túl :P
2016. szept. 29. 16:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Jajj de szánalmas....
2016. szept. 29. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!