Gta San Andreas, , supply lines. " küldetéshez valami segítség?
Figyelt kérdés
100x próbáltam már,de nemtudom kivinni...2016. szept. 25. 19:15
1/7 Nemohalacska válasza:
Ragaszd le a lövés gombot s csak a repülő irányításával törődj.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. szept. 26. 10:59
3/7 anonim válasza:
Az de egy féreg küldetés. Mikor először játszottam a SA-val, akkor meg tudtuk csinálni öcsémmel (egyikünk nyomta a lövés gombot, a másik irányította a repülőt), de későbbi újrajátszásnál inkább kihagytam, nagyon felidegesített.
Ugyanaz a mélytorkozás, mint a Vice City-ben az RC helikopteres robbantós küldetés.
4/7 A kérdező kommentje:
Én is 100x próbáltam mire ma végre kivittem,de már nagyon idegesített
2016. szept. 26. 15:18
5/7 anonim válasza:
Nem értem mit szarakodtál vele ennyit,én elsőre megcsináltam. Annyi a lényeg,numpaddal irányítod,néha rásegítesz nyilakkal,és ha előtted van,lesüllyedsz,ledarálod és mész tovább.
6/7 A kérdező kommentje:
mindenki más,nemigaz?
2016. szept. 27. 18:21
7/7 anonim válasza:
Mármint igazából nem elsőre csináltam. Mert amikor régebben kezdtem el kijátszani,végig szoptam vele,akkor kb. 7x próbálkoztam. De amúgy nem nagy szám,amivel problémám volt eleinte az inkább a ZERO-s helis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!