GTA episodes from Liberty City vélemény?
Figyelt kérdés
GTA 5öt végigvittem, ez milyen? újabb egyáltalán?2016. szept. 25. 11:43
1/4 anonim válasza:
Az EFLC a GTA IV önállóan is futtatható 2 kiegészítőjét (TLAD,TBoGT) tartalmazó csomag. Nem rossz kiegészítők, de rövidek. Pontos leírást nem adnék, nézd meg a GTA wiki oldalán.
2/4 anonim válasza:
Ha az IV tetszett ezeket is érdemes kijátszani, mert így lesz teljes egész. Nekem legalábbis a IV+DLC-k jobban tetszett mint a V. Legalábbis a sztori és a karskterek terén.
3/4 anonim válasza:
Jó az EFLC, de mint ahogy írták már, semmi köze a GTA V-höz, hanem a GTA IV két különálló sztori DLC-je. Nekem jobban bejött a The Ballad of Gay Tony, mint maga a GTA IV alapjáték. A The Lost and Damned DLC is jó, de annyira nem, mint a TBoGT.
Viszont szerintem a GTA V jobb, mint a IV, legalábbis ez a "balkánozás" Liberty Cityben nem jött be nagyon. Valamiben jobb a GTA IV, mint az V, valamiben rosszabb.
4/4 anonim válasza:
Utolsó milyen balkánozás? GTA 4 eleje ilyen oroszos, aztán ott lesz a bohan és northwood téli negerrekkel, latinokkal (GTA San Andreas Gettó feeling) aztán a nemzetbiztonsági hivatal, az ír maffia(packieék), aztán az olasz maffia és megint a nemzetbiztonsági hivatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!