Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ilyen ocsmány és szar a...

Miért ilyen ocsmány és szar a black ops 3 xbox 360-on?

Figyelt kérdés
Oké,hogy öreg konzol de ez ps 2 szint
2016. szept. 22. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen képernyőn játszol?
2016. szept. 22. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha még nem is ps2, de voltaképp a CoD 2 jobban nézettt ki, és hangulatosabb ovlt a körítés... és igen, ez valami iszonyat gáz. Bődületesn béna, gyatra xbox 360 port. Ami az xbox one-ra jelent meg, kb. úgy kellene kinéznie xbox360-on.

Voltaképp azért néz így ki, mert ps3-ra és xbox360-ra "muszájból" hozták ki. Ez viszotn ugye nem indokolná ezt aförtelmes kinézetet. Láthatod, hogy egyes játékoknál afejlesztők megtehetik, hogy a minimum alatt teljesítenek, mert úgyis megveszik. Az, hogy "öreg platform", nem mentség, mert ha egy 10 éves Gears of Warral összehasonlítjuk, az minden téren kenterbe veri ugyan azon a platformon.

Szóvla igen, a CoD fejelsztői szemen köpték a régi konzolok tulajdonosait.

2016. szept. 22. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból rákerestem- hát, ez nagyon durva!
2016. szept. 22. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Nos ez is egy olyan helyzet volt mint a Mortal Kombat X esetén, hogy megéri-e elkészíteni a last gen verziót

Míg az MKX portolási, gyártási és szállítási költségeit nem hozták volna be az eladások, igy ott mondtak egy "az előző generációs verziók nem hozzák a szerintünk elvárt színvonalt" kifogást (ami azért volt baromság mert a pár évvel előtte megjelenő Soulcalibur V és Dead or Alive 5 is remekül nézett ki és 720p mellett stabil 60 fpssel ment mindkettő, na de mindegy)

Ellenben az Activision (ami nem a gerincéről ismert) tudta hogy lesz annyi gyanútlan vásárló akik majd megveszik a minimalis költséggel elkészített gyatra portot, ezáltal minimális profitot termelve a last-gen verziókból

egyébként engem jobban zavart az hogy a lobby altalaban befagyott vagy kidobott, hogy a játék előszeretettel fagyott le, illetve hogy alig játszottak 800an én mindig találtam hackert (és nem aimbotra vagy wh-ra kell gondolni, hanem arra hogy a killcamben láthatóan el sem talalt a gyerek, aztán beugrott egy hordó mögé en meg spontán meghaltam)

2016. szept. 25. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
A mRotal Kombattal eljátszották ezt PS Vitán is. Az egiyk legrondább játék lett, ami kijött a konzolra, és semmi nem indokolta ezt. Pusztán a ksézítők csesztek rá, hogy a kinézettel is foglalkozzanak.Marha ideges is lettem, maikor megvettem...
2016. szept. 25. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!