Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » BF3-ban hol vannak a tankok...

BF3-ban hol vannak a tankok leggyengébb pontjai?

Figyelt kérdés
Igen tudom, hátsó része, azután az oldala. De nekem néha összejön, hogy a front páncélján célozva 2 lövéssel teljesen megsemmisítsem, miközben átlagban 4-5 golyó kell. Ezt épp az előbb hoztam össze, olyan tankot lőve, ami frissen kigurult az ellenség bázisáról, és velem is megcsinálták már ugyanezt. Szóval van titkos gyenge pont a front páncélzaton is, csak az a nagy kérdés, hogy hol?
2016. szept. 22. 11:16
 1/2 A kérdező kommentje:
Tegnap próbálgattam, hogy mi lehet a titok. Rájöttem a megfejtésre, aki bf-ben szereti a tankokat, annak ez az infó jól fog jönni. Végig próbálgattam a front páncél összes pontját, és semmi eredmény. Bárhol lövöm, 5 golyó kell elölről a tank kilövéséhez. Na de hát nekem mégis sikerült 2 golyóval szemből kilőni a tankot. Épp most jöttem rá, szóval a titok, hogy nincs titok. Semmilyen titkos gyenge pontja sincs a tanknak. Viszont a tank lövedékének hatalmas esése van, szóval ha az ellenséges tank nagyobb lejtőről jön lefelé, és elvan fordítva a löveg tornya, könnyedén el lehet találni a hátulját. Vagy ha elég messziről lőjük, a lövedék nagy esése miatt szemből akkor is el lehet találni a tank hátulját, ha mi is, és az ellenséges tank is teljesen egy szintmagasságban vagyunk. Hatékonyan lehet például messzebb levő tankot fedezék mögül lőni is, úgy is, hogy nem látjuk a tankot. Csak spottingolás, és sok gyakorlás kell hozzá :D
2016. szept. 23. 00:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Még egy tuti tipp: tow rakétát a lehető legnagyobb szögben lőjük ki, és amikor már nagyon közel van a tankhoz, akkor húzzuk rá. Így sokkal nagyobb eséllyel találhatjuk el a tank hátulját, és a tank vezetője is sokkal nehezebben veszi észre a magasan repülő rakétát. Viszont ha vízszintesen jön a rakéta, nagyon könnyű észrevenni, és még könnyebb kitérni előle.
2016. szept. 23. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!