Mikor kapom meg a fifa 17-et ha előrendeltem?
Figyelt kérdés
Előrendeltem a fifa 17-ettől és nem írtak, hogy mikor jön meg2016. szept. 21. 17:23
1/2 anonim válasza:
1) szégyelld magad, hogy előrendelsz egy játékot - ezzel csak a kiadók fogyasztóellenes gyakorlatait erősíted, mert bármi szart kiadhatnak így, mivel te már azelőtt megveszed, hogy tudnád, hogy szar, közben meg nem nyersz vele semmit, mivel egy digitális termék nem fogy el
2) szégyelld magad, hogy az EA évenkénti rókabőr-lehúzását pénzzel támogatod
3) rossz kategóriába írtad a kérdést
4) a hivatalos release date szeptember 27
2/2 anonim válasza:
Ha elorendelsz alltalaban kesobb kapod meg mint ahogy megjelenik mivel aznap adjak fel. En konyveket vettem elorendelessel, aztan nezhettem, hogy masok mar majdnem kiolvastak mire nekem megjott 5 nappal a megjelenes utan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!