A használt pc játékoknál mit lehet csinálni ha már valaki beaktiválta steamen?
Én nem is tudom mit vártál amikor egy már használt kódot, akarom mondani, több használt kódot vettél. Szerinted csak a vicc kedvéért vannak egyedi kódjai a játékoknak?
Ez olyan mint én kölcsönadom neked a kabátomat, de továbbra is csak én fogom hordani. Nem érdekel, hogy fizettél nekem vagy sem. Az az én kabátom, én vettem, én birtoklom.
2. Ez a világ legrosszabb hasonlata :D
De,hogy mondjak egy normálisat:
Egy cégnél dolgozok,hiába adom oda a beléptetőm,hogy menj be vele, ha retina scan is van.
A kódok egyediek, egyszer használható fel, ami hozzáadja a játékot a fiókodhoz és onnan bármikor letöltheted.
Ahhoz a Steames fiókra is szükség van, hogy játszhass. Ha nagyon együttműködő a srác, akkor kérd vissza a pénzed, mert. Ha nem, akkor reméljük nem költöttél túl sokat. Mondhatja, hogy de hát oda adtam a kódjaim, most már tudod őket. Te meg mondhatod, hogy igen, csak annyira megyek vele, mint egy törött esernyővel az esőben.
Ezeket a Steames, meg egyéb online aktiválós, online rendszerű játékokat jobb nem használtan venni. Inkább várd meg most már a karácsonyi leárazásokat, akkor rengeteg játéknak leviszik az árát, nagy címeknek is.
lemezes játékokat vettem 2007-2009 között jelentek meg, az eladó sem tudta hogy steames játékok, de mind1 normális volt mer levásárolhatom az árukat.
amugy ps4en ha bárkinek oda adok valamit ő is tudja használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!