A Forza Motorsport 6 és Project Cars között mi ez a harc?
Nem is harcra vagyok kiváncsi, mert ez is olyan mint a bf vs cod, dota 2 vs lol, ....
De miért van az, hogy mindenhol a ps4 fanboyok csak az esőt tudják felhozni? Mindenhol csak az esővel vannak elfoglalva, hogy a Forzában csúnya, de ott meg nem.
Jó csúnyább, de cserébe 60fps-el megy. Akkor már miért nem az Apex-hoz hasonlitsák.
Ui.: Nem vagyok xbox fanboy, inkább PC. Én a magas grafikai beállitások, az 1080p és a 60fps oldalán vagyok.
A fanboy háborúkról tudni kell, hogy mindenki csak azt hajtogatja ami a saját kedvencében jobb és a hibáit nem ismeri el soha. Ezeket az embereket nem lehet úgyse meggyőzni.
Egyébként ha eső én a Driveclub esőjét szoktam hallani, hogy sokat emlegetik (láttam is, tényleg nagyon durva), más kérdés, hogy amúgy meg a játék a többi fronton sok kívánnivalót hagy maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!