Milyen társasjátékot vegyek neki?
Figyelt kérdés
Bátyámnak szeretnék ajándékba venni egy társasjátékot mert nagyon imádja őket. Nézelődtem játékboltok oldalán de nem nagyon találtam olyat ami megfogott volna. Kiemelek pár kedvencét, hogy esetleg tudjatok mondani hasonlókat amiket ismertek. Cluedo, Tevefutam, Monopoly. De bármilyen ötletet, tippet szívesen fogadok.2016. szept. 19. 15:21
1/3 anonim válasza:
Portal: The Uncooperative Cake Acquisition Game
Habár egy kicsit drága.
2/3 anonim válasza:
Van magyar népmesék társasjáték, nővérem kapott ilyet karácsonyra, nekünk (25+ korosztály) a családban bejött.
3/3 anonim válasza:
Hány éves bátyjád? Azért kérdem, mert a korának megfelelő társasjátékot segítek választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!