Miért van az hogy a RockstarGames vagy a Social a GTA V
fejlesztők nem küldik el a data fájlt de megvan az
összes CD és nem tölti le a cd, mi lehet?
Figyelt kérdés
Mostmár 2. bannoltak ki egyszer 2016.09.14 aztán feltelepítettem újra a gépem aztán a GTA V t és felmentem online megint 2016.09.15-ig bannoltak a szoftver törvény szerint ha megveszek egy szoftvert kötelesek elküldeni minden hozzátartotó filet, de ha nem így tesznek megbírságolják a céget de ugyan egy dollár milliárdos cégnek egy 30 ezer forintos bírság számít? Az volt hogy megint felmentem online ott voltam 1 órát és bumm mentem me a Los Santos customsba és bann... Ha valaki tudja mi ez az pls válaszoljon, előre is köszi!
Miért bannoltak? Használtál bármit ami módosította a játékot? Mod, trainer, hack, akármi?
Nem tudom mit akarsz a "szoftver törvénnyel", semmi köze ahhoz hogy bannoltak. Ha nem lenne meg minden szükséges fájl akkor el sem indulna a program.
2016. szept. 17. 16:56
2/8 anonim válasza:
Írásjeleket használj már kérlek. Bannoltak a szoftver törvény (?) szerint? Vagy bannoltak (pont) A szoftver törvény szerint meg következő mondat? És milyen céget bírságolnak meg, ha nem így tesznek? És az első kommentelő leírta, a telepítőn ott van minden, olyan nincs, hogy valami ne lenne, mert nem indulna el a játék.
Tehát ha hiányzik egy data file, ami a játék fő paramétereit tartalmazza, mint autók tulajdonságai, meg minden más, akkor hogyan játszol?
Zavaros a sztori.
2016. szept. 17. 17:16
3/8 A kérdező kommentje:
Nem... 1. kommentelőnek, nem használtam semmi hacket mert nem szeretek hackelni. Mondjuk habááár a scripthook volt de nem. Ha modot hasunálok akkor csak kidob a GTA V ből de nem bannol. 2. kommentelő, A data nélkül is elindul, de kibannolnak mert nincs meg a file. Azt hiszia autómatikusan a rendszer hogy crackelt változat, de nem az. Valamiért nem tudja. Legszivesebben perelném a szoftvert. De nem vagyok milliomos hogy töbször is megvegyem a GTA V t. Sajna
Nincs alapod a panaszkodásra, mert megbuheráltad a játékot és ezért kitiltottak (jogosan).
2016. szept. 18. 10:14
5/8 anonim válasza:
Próbálom elhinni és megérteni amit írsz, de a GTA III óta követem a frencsájzt, készítettem több modot, betettem mindegyik részbe egy rakat modot, és olyanról nem hallottam, hogy egy hiányzó fájllal elindul a játék. Ha te kitörlöd pl. a San Andreas handling.cfg fájlját, ami az autók tulajdonságait tartalmazza, úgy kifagy a játék mint a sicc.
Milyen fájl hiányzik pontosan? Mert csak annyit írsz, hogy data fájl, de mit takar ez pontosan?
2016. szept. 18. 18:14
6/8 A kérdező kommentje:
Héhéhéhéééé...... aki írta a linkeket (nem tok nevet mondani sry...) Én csak bemondoltam a GTAt de azért bann nem jár hanem csak kilép a játékból, szóval nem buheráltam, nem éltem vissza a mehanicával, nem manipuláltam, és nem éltem vissza semmivel. Én csak GTA Onlineoztam.
2016. szept. 19. 01:00
7/8 anonim válasza:
És mi van ha a rendszer a scripthookot csalásnak véli? Pláne, ha egy jó kis trainer is be volt rakva mellé single playerhez. ;) Olyasmi lehet a rendszer, mint a punkbuster az FPS játékoknál. Kiszűri azokat a fájlokat a játélból, amik nem illenek a képbe, vagy cheat gyanúsak.
2016. szept. 19. 01:19
8/8 A kérdező kommentje:
JA igen aki a linkeket írta igen... De nekem már amikor feltelepítem akkor írja ki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!