Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik a CSGOLabz...

Miért nem működik a CSGOLabz és a többi oldal?

Figyelt kérdés

Nem működik a FaceIt-től kezdve a CSGOLabz-ig semmi CS:GO-s oldal! PLS HELP. Már kérte hogy legyen nyilvános a profilom és át is állítottam de a skineket, ládákat nem tudom betenni!

Itt egy kép: [link]

#skin #CS:GO #Ingyen CS:GO skin #CSGOLabz
2016. szept. 17. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül megy az oldal? A gambling-csgo oldalakat bezárásra kényszeríti a Valve, úgyhogy nem fognak működni.
2016. szept. 17. 13:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Beadja igen de nem egészen értem amit mondasz :D
2016. szept. 17. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha az oldal szerencsejátékot (gambling) üzemeltet amiben a Steam profiloddal tudsz bejelentkezni és az oldal botjaival skineket cserélni, akkor ezeket az oldalakat be fogják zárni. Még a nyáron a Valve kiküldte a felszólító leveleket hogy hagyjanak fel a tevékenységgel, mert sérti a Steam felhasználási feltételeit.

Megnyitva az oldalt én rulettet látok ami szerencsejáték. Úgy használd, hogy a Valve bármikor csinálhat egy backup rollback-et egy korai dátumra, ami azt jelenti hogy automatikusan elveszted az összes skint amit az adott dátum óta szereztél és nem a steam szerverek dobtak vagy nem a piacról van.

2016. szept. 17. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
#3: Jobb esetben. Vagy bannolják a p****ba, mert a CS:GO szabályzatában is benne van, hogy tilos a Steamen kívül kereskedni.
2016. szept. 17. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!