BF3 multiplayerben csak a kezdetek nehezek? Lent leírom a problémát.
Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem játszani a BF3-mal. Most 17-es szintű vagyok. Már vagy 5 éve játszok ilyen játékokkal, de itt a multiban semmi sikerélményem nincs. Ilyen K/D arányokkal fejezek be mindent kört, hogy 5/25. Rendszeres jelenség, hogy belelövök vagy 20 golyót az ellenségbe, aki megfordul és három golyóval elintéz. Légi járművet leszedni nem tudok, hiába találtam el a légvédelmi ágyúval, vagy a repülőmmel vagy 50-szer. A semmiből a hátam mögé kerülnek és 2 másodperc alatt leszedik a gépem. Nektek is ilyen nehezek voltak a kezdetek? Fog ez változni, ha nagyobb szintű leszek és jobb fegyvereket, eszközöket kapok? Csak mert rettenetesen unalmas az 5 mp-es időket kivárni minden halál után. Többet várakozok, mint játszok.2016. szept. 17. 10:32
1/3 anonim válasza:
Semmit nem számít a szint és jobb fegyverek sincsenek.
Gyakorolni kell, úgy lehet javulni.
2/3 anonim válasza:
Én az összes "katonás" FPS-el így vagyok. Egy fél tárat beleeresztek az ellenfél fejébe, ő megfordul, és ugyanazzal a fegyverrel egy lövéssel kivégez. Tényleg, számtalan visszajátszást néztem végig, de nem lettem okosabb. Nem vagyok béna, a Counter-Strikeban vagy a Quake-ben én is osztogatom az egylövéses halálokat, de a BF-ek, CoD-ok nem az én fajtámnak valók.
3/3 anonim válasza:
És képzeljétek el, hogy a bf4 még ennél is nehezebb. A sikerélménynek vannak technikai követelményei is: 1. ne menjünk olyan szerverre, ahol a ping 50-él magasabb. 2. A grafikát low-ra kell állítani, sok profi is így tolja a max fps és alacsonyabb proci terhelés miatt. 3. A játék gépigénye köszönő viszonyban sincs a valósággal. 4 magos intel q9600 alatt nem érdemes megpróbálni és kell neki min. 6 giga ram, valamint egy hd6870-es szintű vga. Ha ennél kevesebb vassal látunk neki, a procink terheltsége 80% körül lesz vagy rosszabb és az befolyásolja a hálózati forgalmat. Magyarul egy tűzharcban alul maradhatunk a gyengébb gép miatt, mert késik a csomagokkal a szerver felé. Ezt tapasztalatból mondom, amikor erősebb gépre váltottam, sokkal jobb k/d arányt hoztam és ez látszik a better battlelog fejlődési grafikonomon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!