Fallout 3 Pitt részében kifognak fejleszteni valamilyen gyógyszert?
Hát ha nem csinálnak semmi hasznot, minek éljenek?
Egyébként pont ott volt elmenteni, szóval semmi energia nem volt ashur zsebébe gránátot rakni, és utána elintézni a feleségét, plusz ott volt még a fegyvertorony is, máris 200 xp.
Egyáltalán nem éri meg jónak lenni a játékban. 2-szer voltam benne jó. Most hogy megint belekezdtem, egyáltalán nem foglalkozom a karmával. Mert minek is? Ez csak egy játék? És mit akarnak a jó emberek? Sírnak, hogy őket mennyire bántják, semmiért cserébe kaparjam nekik ki a gesztenyét, utána pedig ők is ugyanolyan gonoszak lesznek, mint amilyenek velük voltak. Ghoulokat beengedtem tenpenny tower-be, és mit csináltak? Megöltek mindenkit, pedig ott vettem a lőszereim 90%-át, amiből elég kevés van a játékban, legalább is én mindig híján vagyok belőle. Naivan elmentem a 92-es menedékbe csak 10mm géppisztollyal, meg egy vadászpuskával, és a géppisztoly 500 tölténye pikkpakk elfogyott, jó ha tartott fél órát. Pedig a vats-hoz szükségesem perkekből van a legtöbb, 10 mozgékonyság, + szuperfiú képzettség.
Kérdező!
Egy-kettő infó ha még nem tudnád,ha már tudod ezeket akkor hagyd csak figyelmen kívül a kommentet.
Gondolom nagy szinten mentél oda (én legalábbis így tettem volna). Nagy szinten már nem sok értelme van ölésből xp-t szerezni. Nagyon sok idő lenne. Inkább fedezz fel új dolgokat,csinálj még küldit. Ha meg már nincs semmi akkor kész vagy.
Egyébként a power armor nem egy értékes vacak. Hiába ad + erőt mert rohadt nehéz cucc és lopakodni se nagyon lehet benne. Én inkább combat armorral nyomom. Power armort inkább a társaknak érdemes adni mert ők könnyebben meghalhatnak mint te.
Egyébként érdemes jónak lenni a játék vége felé mert különben fawkes nem fog melléd állni márpedig (szerintem) komoly segítség és még páncél sem kell neki amit pluszban cipelnie kellene és fegyver sem. Legalábbis,én bármit adtam neki,nem cserélte le a lézer cumóját. Jóvá válni pedig piszok egyszerű. A játék vége felé már rohadt sok pénzed lesz így olyasmire hogy víz és tartalék pénz nemigen lesz szükséged. Megatonnál kapásból 3 hely van ahol elég jó lehet jó karmát összeszedni. A vízfeldolgozóban a bácsinak ingyen adni a fémhulladékot, a bombánál a pásztornak nagy mennyiségű adományt adni,és megaton előtt a szomjazó embernek tiszta vizet adni. Innentől kezdve akármennyit rosszalkodhatsz, mindig egyenesbe tudod hozni a karmádat. Így a karakterek is (viszonylag) jobban állnak majd hozzád,és fawkes is melletted marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!