Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skacok! Ha kitalálok egy új...

Skacok! Ha kitalálok egy új társasjátékot, kihez fordulhatnék, hogy kiadják?

Figyelt kérdés

A srácaimmal kitaláltunk egy egész faja kis játékot, a neve "Meong". A történet sincs túlbonyolítva különösebben: a hatalmas kínai mennyei birodalom leggazdagabb uralkodója, Meong császár úgy rendelkezett, hogy halála után vele temessék el drága kincseit. Hatalmas sírboltjára kincsvadászok bukkannak rá, és feltett szándékuk, hogy megtalálják az elrejtett vagyont, ámde a sírbolt zegzugos útvesztői ezernyi veszélyt és rengeteg csapdát rejtenek, és a hatalmasságos Meong császár szelleme mindent megtesz, hogy a bátor felfedezők ne járjanak sikerrel.

Ha ügyesen taktikázol, és elkerülöd a csapdákat, tiéd lehet a sok-sok kincs.

A játékot 2-5 ember játszhatja, és maximum 4 darab négyzetrácsos mezőn zajlik a játék, melyek a 4 labirintust jelképezik - van a "föld", a "víz", a "tűz" és a "jövővilág" pálya, ezekből át is lehet menni egyikből a másikba. A kockákkal dobni kell, és lépni valamelyik irányban annyit, amennyit a dobás mutat (kivéve ha fal van). Az 5. játékos Meong császár, körönként mindig lerak 1 csapdát a játékost körülvevő 4 mező valamelyikébe - ha a játékos rálép, elveszít egy életet, és az útvesztő elejéről kell kezdnie. Ha háromszor meghal, végleg kiesik. Ha mind a (max) 4 játékos kiesik, Meong császár nyert. Minden pályának megvannak a maga akadályai, a "víz" világban például egy csapda elfoglalhat 4 mezőt is. A "tűz" világban néhány csapda csak egy 1 körig marad ott. És persze vannak a játékost segítő mezők is, pl. dupla lépés, teleportálós mező, extra élet, és így tovább.

Az utolsó labirintus a legnagyobb, és ott az összes csapda alkalmazható. Ha a játékos eljut a tábla közepén lévő kincshez, akkor nyert. Nem rossz játék, és valóban nagy szerencse kell hozzá, de remekül lehet vele szivatni a haverokat :D

2016. szept. 16. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Köszi, holnap le is védetem az ötletet.
2016. szept. 17. 01:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Gémklubban keresd fel Aczél Zoltánt, ha a kiadásról akarsz beszélni. www.gemklub.hu oldalon megvan az üzlet adatai.

Engem pedig keress fel a bétateszteléshez eközben, illetve tudok ötletelni mi kellhet bele még, illetve az elektronikus designba is be tudok segíteni (gépen meg tudom jeleníteni és tesztelni is tudjuk a kivitelezést egy szoftveren - természetesen a Te ötletedként). Továbbá jópár társasjáték gazdája vagyok, amikhez játékosok hiányoznak - egyedül nehéz játszani :)

2016. szept. 17. 06:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2 vagyok, elfelejtettem mondani, hogy az ötletedet illetve designodat elméletileg a Társasjátékok Ünnepén (2016.11.26-27 Lurdy-ház) bemutathatod a tesztelők soraiban - tudtommal ott lesznek a kiadók is, de addig mindenképpen keresd fel, akit mondtam, továbbá finomítani kell addigra az elképzeléseket, a designokat pedig gépi tesztelés után kézi formába teheted finomítva, mire lesz a rendezvény.
2016. szept. 17. 06:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, jól jönne egy segítő kéz ahhoz hogy végleges formába tudjuk önteni a Meongot :))))))
2016. szept. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!