Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol tudom megvenni olcson az...

Hol tudom megvenni olcson az OVERWATCHot (pc)?

Figyelt kérdés

Par helyen olvastam, hogy 12.000 Ftert meg lehet venni az Overwatchot. En interneten nem talaltam ilyet, es a boltban (576Kb) is 16.000Ft. Tudjatok hogy hol lehet megvenni 12.000 korul(, vagy olcsobban :D), szamitogepre kellene.

A valaszokat elore is koszonom!

2016. szept. 16. 21:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

G2A-n árulnak kb ennyiért kulcsokat.

Mondanám hogy még várj vele egy kicsit mert rettenet kevés a tartalom és ehhez képest borzasztóan sokba kerül, de a Blizzard soha nem veszi lentebb a játékai árát, szóval hajrá.

2016. szept. 16. 22:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszi! Es az teljesen mindegy hogy az egesz jatekot vagy csak a kulcsot veszem meg (a tobbit letoltom...)??
2016. szept. 16. 22:24
 3/12 A kérdező kommentje:

Ha megveszem az eredetit 16.000ert. Ha jol tudod nem kell tovabbi dijakat fizetni. Pl. havonta mint a WoWban.

Majd ha vennek egy jobb gepet (kb.1ev mulva). Akkor ujra meg kell majd venni? Vagy at lehet valahogy masolni egy masik gepre?

2016. szept. 16. 22:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha dobozos kiadást veszel, ahhoz is kapsz kódot, amit mindenképp be kell aktiválni a Battle.net kliensbe, azaz be kell regisztrálni és a felhasználódhoz adja hozzá a kódot, onnantól mindegy, ha új gép vagy bármi, csak be kell jelentkezni a felhasználóba és ott lesz a játék.
2016. szept. 17. 10:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyébként a Battle.net-en az alap kiadás csak 12 ezer Ft. Belépsz a felhasználódba és azon belül megtudod venni. Dobozosan azért drágább, mert dobozosan az alapkiadás nem kapható csak az Origins Edition, ami tartalmaz 5 db plusz kinézetet a karaktereknek.
2016. szept. 17. 10:39
 6/12 A kérdező kommentje:

Koszonom, sokat segitettel!!

Ezek szerint, ha be vagyok jelentkezve akar tobb gepen is lehet jatszani (egyszerre)???

2016. szept. 17. 11:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Felváltva játszhatsz két gépen, de egyszerre nem, A felhasználóba talán még be tudsz egyszerre lépni de a játék már biztos kiírja, hogy épp használatban van. Szóval, ha együtt használod valakivel a fiókot, nem fogtok tudni egymással játszani.
2016. szept. 17. 12:39
 8/12 A kérdező kommentje:
A 40, es a 60€-s (origins edition) kozott csak az a par skin... a kulonbseg?? Ha a 40eset veszem meg akkor a kesobbiekben nem kell tobbet fizetnem igaz? Uj palyakert, hosokert. Csak maximum a kinezetert, skinekert.
2016. szept. 17. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha csak ez az egy Blizzard-os játékod van akkor igen, csak ez az 5 skin, egyébként pl World Of Warcraft-ban egy pet-et kapsz vagy hearthstone-ban kártya hátlapot stb. Mindegy melyiket veszed, nem kell pluszba fizetni se pályáért se skinekért. A játékban megszerezhető dolgokat pedig játékban gyűjtött pénzekért tudsz venni, vagy szintenként kapott ládából nyitni.
2016. szept. 17. 16:24
 10/12 A kérdező kommentje:

Koszonom!!

Sokat segitettek!

2016. szept. 17. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!