Mivel nyomultok mostanában pc-n?
Rise of the Tomb Raider és DOOM 4
Oktober 21 meg ott lesz a BF1, Nov 11 meg Dishonored 2.
Persze kinek mi tetszik az relatív.
Heló!
Mivel a lol-t abbahagytam - 2500 óra után -, és vettem egy bivaly gépet, ezért újra Witcher 3, aztán doom 3 az új doom előtt, company of heroes 1-2, Warhammer Vermin tide, Mafia 2 a harmadik rész előtt.
2. válasozló vagyok. Változotta helyzet. Évekkel ezelőtt ellopták a stema acocuntomat, és mivel megszánt a hozzá tartozó e-mail címem - amíg megvolt ,csak regelésre használtam -, ezért hiába lobogtattam a kódokat, a steam support nem csinált smemit. Aztán az elmúlt 3 évben futo ma köröket, folyton írok nekik... Egyszer visszaadták, de 2 napra rá megint a tolvajnál volt, mert írta támogatásnak, hogy elvették az accountját xDDDD Nem is mondok erre semit...
De! Tegnap végre visszakaptam. Sokáig tartott a steam esetlenkedése miatt, de meglett.van rajta 67 játék - én 6-ot tettem rá -, és 84 eurovla fel volt töltve xd Szóval msot azt vásárolom le, és azok közül választok :DDD Remélem őrjöng a prick, aki ellopta :D
"Keres magadnak egy barátnőt azzal is lehet szórakozni"
Bocs nem akarok offolni, de erre muszáj reagáljak.
Szóval drága barátom ha szerinted a barátnőzés "megéri".
Elmondnám h a húgom csávójának a saját elmondása szerint a húgom hülyeségei eddig több mint 3 milliójába kerültek. Úgy mint az állatait ellátni, kozmetikai cuccok, ide utazunk oda utazunk + a hisztijeit elviselni meg a kényességét. Csodálom h még nem kapott több frontos agyvérzést a gyerek.
Hagyd a fenébe ezt a dolgot ha van pénzed költsd magadra gépre...
Na nem mint ha a Gamereknél ez akkora gond lenne.
Nyugodtan le lehet buzázni bár aszex vagyok de majd gondolok ezekre az okoska ha majd Új GPU helyett hallgathatják a b nőjük hülyeségeit.
Nem pláne ha direkt tönkre vágja a PC-d /Konzolod....
Mer épp elmentek neki otthonról.
PL https://www.youtube.com/watch?v=DJVBsUX-zCM
Na csá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!