Nyertem, vagy sem!? Solo játék
Ha én leraktam az utolsó kártyámat is, majd az utánam következő "húzz fel kettőt" kártyát lerakja,húznom kell, vagy nyertem!?! mert már csak ketten maradtunk.
igen, tudom, ha többen játszunk, akkor írni kellene a pontokat, de mi addig szoktunk játszani, amíg egy vesztes nem marad.
Az alábbi "szép" linken megtalálható a Solo játék leírása. Abban azt írják hogy:
- ha már csak két lapod marad az utolsó előtti kijátszásánál be kell jelentened hogy Solo, hogy a többiek tudják hogy mindjárt nyersz.
- továbbá írja hogy az a játékos nyer, aki elsőnek tudja kijátszani az utolsó lapját is.
Ebből nekem az következik hogy amíg van kártya a kezedben, addig kényszeríthetnek kártya felhúzására, a Solo jelzés esélyt ad nekik hogy még időben kijátszák a lapfelhúzó kártyát, mielőtt leraknád az utolsó lapodat. De ha már letetted az utolsó kártyádat, akkor nyertél.
Persze akár el is dönthetitek hogy az utolsó kártyáját lerakó még visszahívható a következő körben, de az eredeti szabály nem írja hogy erre lenne lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!