Valaki ötlet, hogy Minecraftban mit lehet kezdeni töméntelen mennyiségű sóderrel?
Figyelt kérdés
Egy ládányi stack van egész pontosan, amit valamire el kéne használni.2016. szept. 12. 20:26
2/5 anonim válasza:
Én személy szerint szétverném a ládát, és hagynám, hogy a sóder despawn-oljon. De ha mindenképpen fel akarod használni, esetleg építhetsz vele utakat (egy sóderből készült út egész szépen néz ki szerintem, bár én inkább cobblestone-ból szoktam csinálni), vagy ha van egy hatalmas nagy lyuk valahol, amit be akarsz tömni, arra elhasználhatod ezeket a blokkokat, és a tetejére meg raksz 1-2 réteg földet, vagy amit akarsz. Néhány stack-et megtarthatsz arra a célra, ha kovakövet akarsz belőlük kiásni (lerakod, kiásod, és ha sódert kapsz vissza, újra lerakod).
3/5 anonim válasza:
Rakd le majd zúzd ki, amíg nem lesz belőle kovakő. Bár elég fáradtságos munka lesz, mivel csak 10% az esélye, hogy kovakő lesz belőle, ha kizúzod.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Szerveren van a dolog, modolva nincs, csak pluginolom.
2016. szept. 19. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!