Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezzel a videokártyával menni...

Ezzel a videokártyával menni fognak élvezhetően az alábbi játékok? (Asus GTX 750 ti 2 gb GDDR5)?

Figyelt kérdés

Mafia 2

Darksiders 1-2

Metro Redux

Alan Wake

Assassin's Creed Liberation

Zombi

Outlast

Counter-Strike Global Offensive

Payday 2

2016. szept. 11. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Bőven, főleg a ha OC edition ;)

Nekem is ez a kártya van, árérték arányban szerintem legjobb.

Gta V 1920x1080 High stabil 60 fps húzás nélkül

Bf4 1920x0180 Ultra stabil 60 (kevés húzással ha 144hz-es monitorod van akkor stabil 144 fps is elérhető)

Assassin's Creed IV: Black Flag is ment tökéletesen,Fallout 4 is, igazából visz minden mai játékot is, de fontos az is mmilyen ramod és proci van azért mellé, mert egy gyászos proci visszahúzhatja a teljesítményt!

2016. szept. 11. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Jó procival simán.
2016. szept. 11. 23:19
 3/3 A kérdező kommentje:

proci egy 2 magos Intel i3-2130 @ 3.4 Ghz

nem a legjobb de azért mai szemmel se rossz szerintem (felsorolt játékok bőven beérik egy 2 magos @ 3 Ghz-es procival)

memória meg 4 GB RAM

tervezek prociból újat venni, meg memóriát bővíteni de majd max ünnepek után, most a pénzem elment az új kártyára

2016. szept. 11. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!