Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játszik még valaki a Guild...

Játszik még valaki a Guild Wars 2-vel?

Figyelt kérdés
Én most töltöm le először, nincs nagy angol tudásom de talán valamit érteni fogok, és azt szeretnék kérdezni hogy valaki játszik-e rajta? (Ingyeneset töltöm nem tudom ez miben más)
2016. szept. 10. 17:07
 1/5 anonim válasza:

Igen még játszanak vele nem sokan nem is kevesen

Szerintem nincs sok különbség a kettő között

2016. szept. 10. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
ingyenesnél kevesebb a terület, mivel a kiegészítő pályáira nem enged be, régen játszottam vele, így hogy ez most a max szintedre, itemekre hogyan hat ki, sajnos nem tudom megmondani.
2016. szept. 10. 19:53
 3/5 A kérdező kommentje:
És Aion-nal? Arra szántam inkább rá magam, és kezdtem el letölteni, már nem kell sok és letölt :D
2016. szept. 10. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Légy nyugodt, az ingyenes területek is hatalmasak és tartalmasak- tulajdonképpen ingyenes játékosként is megkapod a teljes alapjátékot.

Rengeteg játékos van, és mivel mega-szerver hajtja a GW2-t (azaz az összes player egy nagy szerverparkon nyomul, amik között bármikor lehet váltani (a játék fel is kínálja, hogy nincs-e kedved egy nagyobb népsűrűségű szerverre teleportálni), mindig lesznek társak egy csoportos küldetéshez.

Az AION a GW2-höz képest eléggé kopottas és régimódi, ráadásul azzal aztán tényleg kevesen játszanak.

2016. szept. 10. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:

GW2 alap játékát én régen 15 ezerért vettem, Nem kell félni, komplett játékként jött ki, nekem 3 hónapomba telt mire minden terület minden pontját felfedeztem (napi 3-4 óra játékkal, hétvégén talán több is volt).

Kieggel jöttek be új pályák, de maga az alap is elég nagy, nyugodtan kipróbálhatod.

2016. szept. 10. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!