Sims 4-ben nem működnek a letöltött tartalmak?!
Figyelt kérdés
Tudom, már több ilyen kérdés is volt, de egynél sem találtam értelmes választ.
Netről szedtem le a játékot, de mindig is így volt, és működtek sims3-ban és 4-ben egyaránt.
Letöltöm őket, berakom a mappába, ahova kell, majd mikor megnyitom a játékot nem adja be őket az elején, és utána sem találom
2016. szept. 10. 16:39
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs a játékodban engedélyezve az egyedi tartalmak felhozatala. Ezt úgy tudod megoldani, hogy bemész a "Options"-ba (a 3 pontra jobb felső sarokban) - Game options - Other - Script Mode (akkor jó, ha ez be van pipálva). :) Ha ez megvan, akkor újra kell indítani a játékot és minden jól működik. :D
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos be van pipálva, eddig is be volt :(
2016. szept. 10. 17:00
3/6 anonim válasza:
Ha esetleg frissítetted a játékot akkor törölted először az egyedi tartalmakat a "Mods" mappából? Mert ha nem, akkor valószínűleg bugos lett a játék.
4/6 A kérdező kommentje:
Törölve lett a játék, majd újra lett letöltve
Frissítve nem volt
És törlés előtt sem nyúltam bele abba a mappába, ez lehet a gond?:(
És ilyenkor mi a teendő?
2016. szept. 10. 17:18
5/6 anonim válasza:
Hát akkor elvileg nem kéne semmi problémának lennie. :( Sajnos már nincs ötletem mi lehet a baj.
6/6 anonim válasza:
így van ez a lopott játékokkal; hol megy, hol nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!