Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraft kérdés?

World of Warcraft kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy warlock karakterem, de kicsit gondba vagyok a fegyverekkel. Két fajta fegyver szerelhető fel nekem (melee és ranged). Viszont nem tudom, hogy melyik DMG-je érvényesül, mert hát a warlock egy távolsági kaszt, de akkor miért van neki közelharci fegyvere?

Köszönöm a válaszokat.

2016. szept. 10. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ugyan nem WoW-oztam, de játszottam a Diablo-val és más akció-RPG-kel. Mindig annak a fegyvernek a DMG-je érvényesült, amivel harcoltam. Értelmetlen lenne, ha egy olyan egyveré számítana, ami a hüvelyében van pl.

Attól meg, hogy valami távolsági kaszt, még simán lehet közelharci fegyvere. Bizonyára hatékonyabb lőfegyverrel.

2016. szept. 10. 13:59
 2/11 anonim ***** válasza:

a stat számít amit ad

intellect

spellpower

criticalstrike

ezek kellenek egy mágusnak.

2016. szept. 10. 14:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Szóval a sebzésük teljesen mindegy?
2016. szept. 10. 14:45
 4/11 anonim ***** válasza:
teljesen
2016. szept. 10. 14:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezt nem gondoltam volna. De hát így hogy fogok fejlődni? Mitől nő a sebzésem?
2016. szept. 10. 14:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Az olyan statoktól amik a varázslatok erősségét növelik. Mivel te egy varázsló kaszt vagy, nincs szűkséged meelee sebzésre.
2016. szept. 10. 14:59
 7/11 A kérdező kommentje:
De akkor mire való a bot? Egy harcos nyilván nem használja, ráadásul két fajta botot is felszerelhetek. Köszönöm a válaszodat, akkor inkább az enchantokra gyúrok, de ezt akkor sem értem.
2016. szept. 10. 15:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Minden felszerelésnek van statja.

Az hogy egy meelee cast mennyit üt nem kizárólag a fegyvere határozza meg, hanem az összes többi stat is ami a felszerelésein van.

Ha a varászló castoktól ezt elveszik, az mínusz annyi stat mínusz annyi sebzés.

Tetszik érteni?

2016. szept. 10. 15:16
 9/11 A kérdező kommentje:

Értem :)

Szóval akkor a ranged weapon és a melee weapon statjai összeadódnak és együttes erővel növelik a mágiám sebzését?

2016. szept. 10. 16:11
 10/11 anonim ***** válasza:

szinte minden tárgynak, ami rajtad van, vannak statisztika pontjai (röviden stat pont). De ez nem csak WoW-ban igaz, hanem kb minden RPG-nél így van. Ezek az értékek összeadódnak.

Ha neked van gyürüd, ami +10 intellect-et ad, meg a botod +20-at, akkor a karakternek az alap intellect + 30 lesz. Bot személyes véleményem szerint nem a legjobb, mivel 2 egykezes (kard/tőr + off hand) fegyver/kiegészítő statjai gyakran többet adnak összeszámolva, mint a bot.

Mivel a warlock mágus, így neked nem püfölnöd kell az ellenséget, hanem 2 képességgel/skillel nyakon vágni. A skill erejét viszont ezek a statok, amik a tárgyakon vannak nagyon befolyásolják.

Tudsz te 100-at ütni egy Shadow Bolttal, meg lehet 500-at is, ha összeadódnak a bónuszok a tárgyakból.

neked nem a dmg, sokkal inkább a stat számít. Ha melee vagy attackos dps lennél, mint hunter, warrior, rouge, stb, akkor kéne a magas dmg meg a gyors támadóidő.

2016. szept. 10. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!