Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik lehet ez a flashjáték?

Melyik lehet ez a flashjáték?

Figyelt kérdés
Pár éve egy informatika órán általánosban találtam egy játékot, amivel elég jól elszórakoztam. A minap eszembe jutott a játék, viszont a nevére abszolút nem emlékszem. Egy zöldruhás fickóval kellett harcolni különböző ellenfelekkel, fegyvereket (közelharci- és lőfegyvereket, bombákat, stb.) lehetett gyűjtögetni és fejleszteni őket két pálya között. Néha voltak bossharcok, ha jól emlékszem az első boss egy félig ember (?) félig gép fickó volt, akit nem tudtam legyakni egy jó darabig. Ahogy haladtunk előre a játékban egyre több ellenfél jött, néha a bossok is megsokszorozódtak. A legbitangabb fegyver, ha jól emlékszem a lézerkard volt, miután azt megszereztem, utána mindenkit le tudtam verni. Valaki nem ismeri ezt a játékot véletlenül?

2016. szept. 10. 12:48
 1/1 anonim válasza:
Én is emlékszem erre a játékra,de nem találom a nevét :(
2016. szept. 10. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!