Milyen stratégiai játékkal játszanak a 23-30 évesek?
Figyelt kérdés
Imádom a stratégiai játékokat és szeretek másokkal együtt játszani. Szeretnék a saját korosztályommal játszani (27 vagyok), mit ajánlanátok?
PC-m van csak, és online játékok érdekelnének. Elsősorban olyan, ahol másokkal EGYÜTT és nem egymás ellen játszunk. (Lehet az ellenfél is ember, az nem zavar, csak velem is velem egy ember. :))
Köszi :)
2016. szept. 10. 11:37
1/7 anonim válasza:
Böngészős játék érdekel, vagy sima, pc-re telepíthető?
2/7 A kérdező kommentje:
Elsősorban PCre telepíthető, de igazából böngészősre is nyitott vagyok, de azok elég sok időt igényelnek, időnyelő játékként meg most Pokémon GO-zok. :)
2016. szept. 10. 11:59
3/7 anonim válasza:
Heroes 3, age of empires 2, stronghold crusader
4/7 anonim válasza:
Ja és még hozzátenném knights and merchants remake-el sokan játszanak magyarok is, de kell hozzá az eredeti játék.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Abban tudnál segíteni, hogy hol lehetne hozzá játékos partnereket szerezni? Van rá valami külön program (pl. AOE-hez volt valami, csak elfelejtettem a nevét), vagy TS, fórum, Facebook csoport, stb?
2016. szept. 10. 15:48
6/7 anonim válasza:
Ha esetleg mégis belefér egy újabb időrabló játék: [link]
Magyar fejlesztés, magyar üzemeltetés, magyar játékosokkal (igaz, kevés játékossal). Alapvetően nem nehéz játék, de ha nem éred be a lötyögéssel, úgy fel kell kötni hozzá a gatyát.
7/7 anonim válasza:
Age of empires 2 hd-t megveszed steamen és lehet vele multizni van slegyszerű serverbrowser, tört verzióval nemhinném, ahoz hamachi kell meg ilyen idegesítő szrságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!