Battlefield 1-hez nvidia driver-t kér de nem találok. Valami ötlet?
Üdv! Letöltöttem a Battlefield 1 open beta-t és amikor elindítom azt írja ki hogy:
Detected NVIDIA GeForce driver version 341.96. The required driver version is 368.39 or later. Please update your drivers at [link] before playing the game.
Ami ugye dióhéjban annyit jelent hogy elavult a driverem és frissítsem. Oké.
Beléptem az Nvidia vezérlőpultba onnan frissítettem egyet de akkor se a 368.39 volt az vagy későbbi. Kerestettem vele még utána nem talált semmit. Ezért gondoltam nézek az interneten amit onnan letöltöttem egyik se volt jó.
Gépem röviden:
opr. Windows 7 64 bit Ultimate.
gpu: Nvidia geforce 210 .
Igen tudom elég gyengécske a BF 1-hez de ki szeretném próbálni mert láttam róla videót hasonló kaliberű gépen + viszi a GTA V-öt :D
Ja és nem néztem félre a honlapon az oprendszert mert láttam h valamelyik win 10-es de volt win 7-es is de az se volt jó. Valaki valami ötlet ? Előre is köszönöm!
Ha letöltöd a GeFoce Experience-t, az automatikusan update-eli a drivereket a legutolsó stabil verzióra (jelenleg 372.70).
Az viszont teljességgel kizárt, hogy a Battlefield 1 fusson egy 210-es kártyán, bármilyen videót láttál is róla. DirectX 11 alatt el sem indul, a 210 pedig csak 10.1-es.
Még a minimum gépigénynek megfelelő GTX 660-on is küszködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!