Gönczi Nagy Gergő kérdése:
Leporoltam egy régi kedvenc játékomat az Imperium Galactika 2-t. Nem indul! Hogy tudom elindítani?
Figyelt kérdés
Gyári cd-ről van telepítve, van rajta patch, de az nem települ az az üzi hogy Canot create file " C program files (86) Digital reality /imperium galactica 2/ig2. exe" a hozzáférés megtagadva. Win 10 van a gépemen ha ez számít. Köszi előtre is?2016. szept. 3. 11:48
1/4 anonim válasza:
Indítsd Adminisztrátorkénet a telepítőt.
2/4 anonim válasza:
Egyrészt rossz kategória, másrészt meg nagyon meglepődnék, ha problémamentesen futna Win 10-en. Próbáld meg esetleg valamilyen XP vagy Win 98-as kompatibilitási módban futtatni rendszergazdaként.
Ha ez nem megy akkor rakj fel egy virtuális gépet régebbi oprendszerrel vagy áss elő egy régi gépet, mert nem hinném, hogy ezt még valaki megoldja Win 10-re.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De mivel teljesen amatőr vagyok el tudnátok mondani lépésről lépésre?
2016. szept. 4. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!