Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen erőművet vegyek a...

Milyen erőművet vegyek a minecraft játékhoz hogy max beállításon 60 fps fölött fusson a játék optifine mod nélkül?

Figyelt kérdés
Linkelnétek légyszi?

2016. szept. 2. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
"Erőművet"... Légyszi dobj már össze egy erűmávet a minecraft csicska grafikája miatt. Legalább 500000-et költs rá, nehogy beröccenjen az a fostalicska pixeláradat.
2016. szept. 2. 23:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Már nem azért de i5 ös géppel akad ám rendesen meg 1 giga ddr5- ös kártyával... Szóval azért nincs ám kis gépigénye.. szóval linkeljetek légyszi gépeket max 250.000-ig
2016. szept. 2. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor neked valami elvarázsolt Minecraftod lehet, mert nekem az irodai laptopomon (valami vacak integrált kártyával) is 100 FPS felett vágtat röccenés nélkül. Mondjuk az én játékom eredeti, talán az is dob rajta.
2016. szept. 2. 23:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha mesterMC-t használsz, akkor megértem hogy xar az fps-ed :D

Egy i3 6100 integrált VGA-val röhögve 150 fps-sel futtatja a játékot.

2016. szept. 3. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Erőmű Minecrafthoz? Én régebben egy irodai laptopon játszottam, ami egyáltalán nem játékokra lett készítve és probléma nélkül ment. Shader mod az mihez kell jobb gép. De minden mod nélkül egy pirítós is elviszi azt.
2016. szept. 3. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért de neked vagy valami gagyi szar minecraftod van vagy minden szar fel van téve a gépre ami a háttérben fut és te nem is használod.
2016. szept. 5. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!