Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Erre a gépre valami élvezhető...

Erre a gépre valami élvezhető szimulátoros játékok? + Valami jó építkezős játékok?

Figyelt kérdés

Az ETS2-vel már játszottam, valamint a NFS Hot Pursuit-ig! :)

Config: 4GB RAM DDR2 1066Mhz

GALAXY NVIDIA GT 9600 512MB

Intel Pentium E6600

Windows 7 64bit Home Prem.

Gigabyte GA-EP31-DS3L

Valamint érdekelne az, hogy esetleg az olyan jellegű játékok, amik most jöttek ki, azok vajon amelyikeknek gyenguszos a gépigénye, ezen futna-e? Várom a válaszaitokat!

2016. szept. 2. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Minecraftot ajánlom ha épiteni szeretnél. Csak akkor fut el ha mindent minimumra veszel. És ha maxon szeretnél az mc-vel játszani akkor viszont be kell szerezned egy erőművet..
2016. szept. 2. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:
vannak kis gépigényű ezt vedd meg szimulátorok szerintem azok jól futnának rajta
2016. szept. 3. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:

sims 2ben sokat lehet építeni és tökéletesen elfut ezen.

Esetleg minecraft, 7 days to die, bár az kicsit döcögne.

farming simulator régebbi kiadásai stb

2016. szept. 3. 10:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Hűha, lehet, hogy egy kicsit melléfogtam! Sims 4 is simán megy, de nekem nem jön be! A zombis játékokról ne is beszéljünk! :c

Minecraft 1.10.2-vel játszom, de az is szépen megy majdnem fullon! :) BF3 is szuperen megy lowon! (csúnyán)

2016. szept. 3. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!