Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játék fps figyelése?

Játék fps figyelése?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az lenne kérdésem hogy milyen programmal tudom megfigyelni hogy 1 játék mennyi fps-el megy? mert láttam már nem 1 helyen hogy bal oldalt felül írja játék közben videókban csak fps figyelő neve sosincs kiírva :D

ui: elnézést ha nem túl szakszerűen kérdeztem de szerintem tudjátok mire gondolok :)

2016. aug. 31. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Fraps
2016. aug. 31. 16:26
 2/10 A kérdező kommentje:
ez aztán a gyors válasz :D köszönöm :) ment a pozitív értékelés :)
2016. aug. 31. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én az MSI Afterburnert használom a RivaTunerStaticsServer-rel.

Itt egy tutorial hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=AtvT25coScg

2016. aug. 31. 16:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Fraps egy kalap... Ha nem csúcs kategóriás géped van belassítja mint a fene.

Amit szoktak használni az az MSI Afterburner, ez írja a proci kihasználtságot, ram használatot stb is, ha csak FPS kell akkor egy Overwolf is jó lehet, én azt használom.

2016. aug. 31. 16:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha nem megy felvétel, tudtommal nem lassít semmit a Fraps.

De amúgy az Afterburner tényleg jobb.

2016. aug. 31. 18:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Eleg sok jatek mar kimutatja az fps-t, csak a beallitasokban be kell kapcsolni.
2016. aug. 31. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Vagy ha nem akarsz semmit letölteni akkor a shadow play is mutatja. Persze ha nvidia-s kártyád van meg ha fel van telepitve a experience.
2016. aug. 31. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
#4 Határozottan nem értek egyet. Csak akkor terhel észlelhető mértékben, ha megy a felvétel.
2016. aug. 31. 20:36
 9/10 A kérdező kommentje:

elnézést a kései válaszért.

csak nézni szeretném játék közben hogy mennyi fps-el "döcög" :D nem áll szándékomban felvenni vagy gameplay videókat csinálni szimplán az fps érdekel. :)

legjobb ha letölthető és nem kell futtatásához internet(eléggé instabil a netem néha gondol 1-et és van hogy fél napig nincs xD)

2016. aug. 31. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:
akkor nézd fraps-el. vagy ha asteam-es a játék ott is be lehet kapcsolni. meg a shadow play is jó.
2016. szept. 1. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!