Játék fps figyelése?
Sziasztok. Az lenne kérdésem hogy milyen programmal tudom megfigyelni hogy 1 játék mennyi fps-el megy? mert láttam már nem 1 helyen hogy bal oldalt felül írja játék közben videókban csak fps figyelő neve sosincs kiírva :D
ui: elnézést ha nem túl szakszerűen kérdeztem de szerintem tudjátok mire gondolok :)
Én az MSI Afterburnert használom a RivaTunerStaticsServer-rel.
Itt egy tutorial hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=AtvT25coScg
Fraps egy kalap... Ha nem csúcs kategóriás géped van belassítja mint a fene.
Amit szoktak használni az az MSI Afterburner, ez írja a proci kihasználtságot, ram használatot stb is, ha csak FPS kell akkor egy Overwolf is jó lehet, én azt használom.
Ha nem megy felvétel, tudtommal nem lassít semmit a Fraps.
De amúgy az Afterburner tényleg jobb.
elnézést a kései válaszért.
csak nézni szeretném játék közben hogy mennyi fps-el "döcög" :D nem áll szándékomban felvenni vagy gameplay videókat csinálni szimplán az fps érdekel. :)
legjobb ha letölthető és nem kell futtatásához internet(eléggé instabil a netem néha gondol 1-et és van hogy fél napig nincs xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!