Miért dob ki a The Sims 4, mikor eredetiben van meg?!
Van 50 GB szabad tárhely a játék telepítése után, 2 magos intel celeron processzora van a gépnek, és szerintem a rendszerkövetelményeknek megfelelő. (már amennyire értek hozzá). De mégis kidob a játék minden figyelmeztetés nélkül, azzal az indokkal, hogy "A játék helyes működése hiba miatt megszakadt. A Windows megoldást keres a problémára stb."! Természetesen a problémámat sose oldja meg! Már csak arra tudok gondolni, hogy az a baja hogy Windows 10 van a gépemen...
Egyébként könnyen meg lehet hogy én vagyok ilyen hülye, hogy nem tudom megoldani a dolgot, de az értelmes válaszokat előre is köszönöm!!
Ja, és számomra a legkiborítóbb, hogy még FIZETTEM IS ÉRTE!!! Ha nem tette volna még jól van, de így... FÚÚÚÚÚÚ, DE MÉRGES VAGYOK!
először is pontos gép adatokat kérünk, azaz ram,vga,processzor,op. rendszer
"2 magos intel celeron" ez eddig rendben van, de annak is van rendes neve és száma (amúgy a celeron jóval gyengébb mint a pentium szóval nagy eséllyel ez okozhatja a problémát)
milyen és mekkora videó kártyád van és mennyi ramod és annak mennyi mhz-ja?
továbbá win10 nem a legjobb gamer-kedésre... ha játékoknak van gép akkor windows7 x64bit-es rendszer kell neked.
mindenesetre még ezeket írd le:
ramod:
videó kártyád:
sims4 verziója és kiegészitői(ha van kiegészitő is megvéve/telepitve)
Win10 nem jó játékra?? Na ne viccelj már...
100.000x-szer jobb játékokban, mint eddig bármelyik Windows, ott a BF3, vagy GTA IV, SW Jedi Night, Jedi Acadmy, az is megy rajta, és minden gameben plusz 10-15 fps-em van... akinek nem jó a Win10, annak már elavult a gépe hozzá.. vagy maga az User nem ért hozzá kellőképpen. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!