Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan fejlődjek tovább a...

Hogyan fejlődjek tovább a Fallout: New Vegas-ban?

Figyelt kérdés

Újra nekiestem a játéknak és minden eddiginél jobban haladok, de szeretném kikérni, pár tapasztalt játékos véleményét is. :)

S.P.E.C.I.A.L. statom:

Streight: 8

Perception: 6

Endurance: 6

Charisma: 6

Intelligence: 6

Agility: 5

Luck: 5

Itt azt tervezem, hogy mindent felhúzok 6-ra, illetve az erőt jó lenne 10-ig, a karizmát pedig 8-ig (ha van lehetőség akár tovább is). Csak ugye ezeket nehéz fejleszteni.

Képzettségek:

Barter: 35

Energy weapons: 25

Explosives: 17

Guns: 53

Lockpick: 80

Medicine: 17

Melee weapons: 21

Repair: 20

Science: 28

Sneak: 15

Speech: 85

Survival: 18

Unarmed: 17

A speech és a lockpick volt amit előnyben részesítettem eddig és a guns. Jelenleg 12-es szintű vagyok, mivel a DLC-k is megvannak, 50-es szintig fejlődhetek ha minden igaz. A terv az, hogy a guns és az energy wepons megy fel 75-ig, a science, barter, repair, medicine és a survivor pedig 50-ig, a melee weapons pedig 35-ig, az explosives talán 25-ig. A többiben pedig 20 a cél.

Amúgy a lényeg, az lenne, hogy ti tapasztalt játékosok, mit javasolnátok, hogyan fejlődjek tovább, mire gyúrjak rá, milyen sorrendben: Eddig, 12-es vagyok, a fő küldetésekkel még semmit sem haladtam. A játékstílusom: Igyekszem kerülni a harcot, amíg csak tudom, ha van lehetőség kibeszélem magam belőle, a speech challange-eket, mindig kihasználom, ha tudom. Igyekszem magamnak javítani a felszerelésemet és mindent gyűjtök. (kaja, fegyver, gyógyszer, páncél) Elég nagy készleteket halmoztam fel. Elsősorban, hagyományos lőfegyvereket használok (55%-ban), utána lézer fegyvereket, (35%-ban), nagyon ritkán robbanó szereket (8%-ban), még ritkábban kézi fegyvereket. Pusztakezes harcot mindig hanyagolom és a lopakodást is.

2016. aug. 29. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Furcsa, hogy a harcot igyekszed elkerülni, a lopakodásra mégsem fekszel rá. Nekem is eléggé hasonló az alap játékstílusom és nálam a build gerince a sneak és speech. Ezek mellé nekem jól jön a magas luck, guns és energy weapons a nagy sebzéshez és criticalokhoz, lockpick és science pedig alternatív útvonalakhoz és hackeléshez.

Az explosives sem hasztalan egy ilyen buildhez. Aknákból lehet csapdát állítani és belecsalni az ellenfeleket. Főleg, ha már nem először játszod, tudod, hol spawnolnak, merről támadnak, hasznos tud rá lenni a nagyobb sebzés.

Illetve jól tud jönni a 8 intelligence a Robotics Expert perkhez.

2016. aug. 29. 17:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor ajánlott lenne a snek-et is felhúzni? Mert még bőven belefér, szerinted hány pontig érdemes feltornázni ezt? Mert akkor lehet azt csinálom, hogy rámegek a sneak-re is és igyekszem felvinni a science, a guns és energy wepons-t. A repairt, bartert, survivort és explosivest pedig szép lassan emelem. Illetve gyüjtöm a magazinokat és a skill book-okat. Viszont a S.E.C.I.A.L

-t, hogyan növeljem tartósan? Mert ugye van egy perk hozzá. Viszont más utat nem ismerek, esetleg bizonyos ételek, drogok, ruhák, de ezek csak ideiglenesek.

2016. aug. 29. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet venni SPECIAL-hoz implantátumokat:

[link]

Ebből kettőt használhatsz.

Sneak 50 és 70 között már elég jó, de a hasznossága függ a környezettől és az ellenfelek perception-jától.

2016. aug. 29. 17:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi, megfogadom a tanácsaid. :) Elméletileg ha 50-es szintig tudok fejlődni akkor még bele fér minden.

Azt nem tudod, hogy hányás szinttől érdemes nekikezdeni az egyes DLC-knek?

2016. aug. 29. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, de amit linkeltem wikit, ott biztos írja. Azt tudom, hogy a Fallout 3-ban még nem volt szinthez kötve, az ellenfeleket szintezte a játékoshoz, de hogy ez változott-e a New Vegasban, nem tudom. Nézd át a quest listádat, lehet, hogy már ott van, csak nem aktív.
2016. aug. 29. 18:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy, akkor nehéz lesz a S.P.E.C.I.A.L-t emelni. Bár nem akarom újra kezdeni mostmár...
2016. aug. 29. 18:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi!
2016. aug. 29. 18:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Most nézem Fallout Wikin, hogy a robotics expert perkhez elég 50-es science.
2016. aug. 29. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Még az eszembe jutott, hogy a Lonesome Road DLC kipörgetése ad +2 SPECIAL pontot.
2016. aug. 30. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!