Hany éve játszotok es hány játékot pörgettetek már végig?
Figyelt kérdés
ha emlékeztek, leírnátok a nevüket?2016. aug. 29. 13:50
1/16 anonim válasza:
Gamer időszakom 2008-2011 között, itt olyan 400 játékot legalább, utána 2013-2015 megint visszaálltam itt olyan 140 körül, de még tervezek majd megint visszaállni
2/16 anonim válasza:
Durván 20 éve és nem keveset. Nem tudom pontosan, de az biztos, hogy háromjegyű szám.
3/16 anonim válasza:
1982-től... Meglepően kevés olyan játék volt, amit végig is játszottam. Eluntam és belekezdtem egy másikba.
4/16 anonim válasza:
1995-1996 magasságában. Stunts, Wacky Wheels, NFS 1, Top Gun: Fire at Will, stb. Ezek voltak az elsők között. Nem tudom hány játékot toltam végig, szerintem nincsen háromjegyű szám, de azért elég sokat, de már jó pár éve leálltam a gamer korszakkal. Most már csak úgy elvegetálok 1-2 játékkal, feleség és gyerek mellett már más időszámítás van. :)
5/16 anonim válasza:
Utolsó háromhoz képest kezdő vagyok. Hát kb 2009 körül kezdtem még a gta san andreas-al. Amit még mindig nem játszottam végig. Én inkábbb multiplayer-el játszik. De azért van pár amit végigvittem.
6/16 anonim válasza:
Olyan 15 éve, számot meg nem nagyon tudok mondani, de a 200 az a minimum.
7/16 anonim válasza:
Lassan 17 eve, csak tippelve legalabb 400+ jatek ha minden platformot osszaszamolok.
8/16 anonim válasza:
31 éve, és több százas lehet a végigjátszottak száma, több ezres a kipróbáltaké.
9/16 Goldendragon04 válasza:
1995-óta játszom, fps, rpg, akció, Néhány név: Gta, Cod, Moh, NfS, Gothic, The Elder Scroll, Mass Effect, Fallout, Hitman, Resident evil, Gold fear, Silent hill, Doom, Halo, Half life, Rainbow six, és még sok más. Nem tudom mindet felsorolni de összeségében minimum 2-300 játékról lehet szó.
10/16 anonim válasza:
1988-ban játszottam először számítógépen (ZX48, C64), de csak 1998 körül, középiskolás koromban lettem komolyabb "gamer" (NFS2, Age of Empires 2, Unreal 1 voltak a kedvenceim). A 2000-s évek elején Morrowind, Neverwinter Nights, Op. Flashpoint, GTA III. Jelenleg csak nagyon ritkán játszom, már nem kötnek le a játékok. Kb 30-40 játékot vittem végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!