Hol vegyem meg a The sims 4 Get Togethert?
Figyelt kérdés
Megszeretném venni a Sims 4 kiegészítőt a Get Togethert. De hol vegyem meg nagyon olcsón?2016. aug. 28. 19:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem ennél olcsóbban nem fogod megkapni:
Mert amúgy ennyibe kerül:
g2a.com-on lehet érdemes még szétnézni, de arról az oldalról nem tudok nyilatkozni. Valaki szerint biztonságos, valaki szerint nem.
Viszont ahogy az Originen is írják, az alapjáték szükséges hozzá. Netán ha nincs meg, azt is meg kell venned.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megvan az alapjáték. Én a Media Marktban vettem meg. De kíváncsi vagyok arra ha Originen veszem meg és kiszállítják akkor Ft-ba is kitudom fizetni?
2016. aug. 28. 22:54
4/5 anonim válasza:
Ha az originen veszed meg akkor nem hozzák ki mert azt kártyával kell kifizetni aszámítógépen keresztül,szóval nem fogható meg kézzel csak megveszed ott és kapsz egy kódot amit beírsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mind hasznos volt! :)
2016. aug. 29. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!