Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Veletek is van ilyen lolon?

Veletek is van ilyen lolon?

Figyelt kérdés
most akarok kijutni bronzból (season 5-ben végig silverben voltam szinte xd) na de, az a bajom, hogy elkezdek játszani egy champel, pl lux maine voltam, nagy jó volt, jöttek a winnek, bronz 1be is kerültem....aztán meguntam luxot és egyre szarabbul játszottam vele xd és rossz úgy játszani, hogy szét unom vele a fejem xddd...mással volt ilyen? hogy küszöbölte ki?...am most katázok inkább meg jungle :) (am még mindig bronz egyben vagyok xd de már nem sokára kijutok :D)
2016. aug. 28. 08:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Én magasról sz**ok a rangokra, és csak a játék öröméért játszom.
2016. aug. 28. 08:57
 2/6 anonim ***** válasza:
én alapból goldba kerülök~ a bronz csapatunk csak azért van, hogy a haverokkal könnyebben feljussunk goldba kettesével ugrálva.. egyébként plat, vagy diamond csapatot szoktunk felhúzni minden évben, soloba meg bőven elég a gold
2016. aug. 28. 09:10
 3/6 sándorjános ***** válasza:
Velem Leonával volt ez. kétszázezer hőspont felett már kb. leszarom. Nem szeretem pickelni. Inkább bonyolultabb hősöket választok (support main vagyok). Pl. Janna, vagy Lulu. De szeretem Jhin-t is pl. 6v6-on ő az isten.
2016. aug. 28. 09:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Én a rangok miatt játszok, célt ad, 3 éve lolozok, folyton silver 5-1 között cikáztam, aztán év elején 7 win 3 lossal bedobott bronz 4 be xdd akkor egy időre abbahagytam, de most vissza megyek silverbe és aztán meg kitudja, csak vannak azok a champjaim akikkel könnyű winelni és mikor megunom őket akkor olykor jön pár lose xd amit jobb lenne lehet kihagynom most xd
2016. aug. 28. 11:01
 5/6 A kérdező kommentje:
persze nem folyamatosan 3 éve. xd
2016. aug. 28. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Régebben én is hajlamos voltam ebbe a hibába esni, hogy kicsit ráuntam a legjobbjaimra és mindenfélét behoztam rankedre, de már úgy vagyok vele, hogy ha már rankedezek akkor trygard-kodok. Tapasztalatból mondom, hogy úgy lehet a legjobban feljutni, ha tényleg csak 1-2 hősre mész rá és csakis őket játszod rankeden. Én ebben a seasonben Bronze 4-ből Silver 4-ig jutottam úgy, hogy kb csak Cassiopeia-t játszottam, a végén már olyan szinten daráltam vele, hogyha nem unom meg szerintem már Goldban lennék :D azóta főleg Normalozok, neked is ezt ajánlom, szórakozásnak teljesen jó, ha meg rankedezel, akkor nyerni akarsz, ergo értelmetlen nem a legjobb hősödet vinni.
2016. aug. 28. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!