Van itt esetleg ADC main? (League of Legends)
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez nem egy kérdés lesz, de ettől most tekintsünk el. No tehát elegem lett abból,hogy nem tudok feljebb jutni az elo létrán, főleg a többi játékos teljesítménye miatt. Adc-t keresnék magam mellé. Supportok akiket preferálok: Thresh,Alistar,Nautilus,Leona,Braum,Karma.
Magamról:
Silver III-ban vagyok,15 éves
Ha esetleg adc main vagy,vagy csak szeretsz adc-zni akkor irj egy privit,vagy egy "választ" ide :)
2016. aug. 27. 19:50
1/2 anonim válasza:
Nem, nem vagyok adc main. Elhiheted egy support is tud carryzni, ha mondjuk morganával vagy blitzcrankel van... igen, még akkor is, ha a mides kétszer meghalt... egyébként, ha duo társat keresel, akkor inkább a magyar fórumra írd ki!
( [link] )
2/2 szilvia505 válasza:
Hello! Ha még mindig keresel adc-t. Én szívesen lennék az. (Elég kezdő vagyok) Adcnek Ashe-t viszem csak.(lvl6) de már rég nem játszottam vele. Ha érvényes az adc keresésed még irj privit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!